Är du ekonom och vill jobba med Dynamics NAV?

Vi söker dig som inte kan allt

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som ekonomikonsult hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker helt enkelt dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Gillar du att skapa ordning och reda?

I rollen som ekonomikonsult kommer du både att arbeta med implementationsprojekt hos nya kunder samt vidareutveckling av våra befintliga kunders system. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning. Du har en nyckelroll i att ta fram lösningen och till din hjälp har du våra kunniga lösningsarkitekter, applikationskonsulter och utvecklare.

För oss är det viktigt att ha ett nära samarbete med våra kunder. Det innebär att du som ekonomikonsult ständigt arbetar för att effektivisera kundens verksamhet. Genom att vara proaktiv och föreslå förbättringar och verksamhetsförändringar bidrar du till en löpande utveckling av kundens unika systemlösning.

För att passa för rollen har du:

  • Relevant universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi
  • Ett par års erfarenhet som ekonom
  • God förståelse för affärs- och ekonomisystem
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Ett stort intresse för systemutveckling och IT

Vi ser också gärna att du har konsulterfarenhet, erfarenhet av IT-projekt samt är cerifierad i Microsoft Dynamics NAV eller liknande system.

Tjänsten kommer vara placerad i Göteborg eller Stockholm. Viktigast för oss är att hitta rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss.

Om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen för kunder inom tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet genom smarta digitala lösningar. Sedan 2013 har vi implementerat mer än 200 system, nationellt som internationellt. Vårt erbjudande är kostnadseffektiva systempaket där välkända produkter och tjänster för CRM och affärssystem integreras i ett enda användarvänligt system. Med teknisk kompetens, lång erfarenhet och hög hjälpsamhetsfaktor sköter vi allt från behovsanalys till systemimplementation och support. Då blir det ordning och reda i våra kunders affärer. Läs gärna mer om oss på www.endeavor.se

ANSÖK HÄR

 

Vill du ha mer information, kontakta:

Margaretha Noll
margaretha.noll@endeavor.se
+46 735 19 88 10