Endeavor

BOKA WORKSHOP MED OSS

Ja, jag vill gärna boka en kostnadsfri workshop!

DETTA FÅR DU:

• En workshop med fokus på er verksamhet, för dig och dina kollegor
• Vi definierar era behov och utmaningar, med affären i fokus
• Vi berättar kort om insikter från branschen och om trender som är värda att hålla koll på
• Vi inventerar era befintliga lösningar, system och processer

Efter workshopen får ni en sammanfattning av läget och ett förslag på handlingsplan och prioriteringsordning. Den kan ni arbeta vidare med på egen hand eller tillsammans med oss.

Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar vi dig:


Har du funderat på hur ni kan jobba klokare och använda er tid bättre?

Med mindre administration, slipade processer och bättre kontroll ökar flytet i det vardagliga arbetet, affärerna får fart och kunderna blir nöjdare.

Eftersom vi på Endeavor erbjuder tjänster och lösningar inom IT har vi specialiserat oss på att hjälpa organisationer som påminner om vår egen. Genom att hitta smarta genvägar och sätta ihop väl genomtänkta lösningar hjälper vi IT-konsultbolag – alltid med målen smartare resursplanering, bättre kontroll, proffsig kundkontakt och mer tid över till annat.

För dig som är ansvarig för försäljning, marknad, ekonomi eller IT.

Ser du att det finns möjlighet att effektivisera, automatisera och få bättre kontroll över delar av verksamheten? Är det dags att se över hur era lösningar, system och digitala tjänster lirar tillsammans?

Då är du varmt välkommen att boka en kostnadsfri workshop* med oss på Endeavor. Vi välkomnar verksamheter som erbjuder tjänster inom IT. Med kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping har vi möjlighet att träffas på många olika orter.

*Workshopen pågår under ca. 2 timmar och passar dig som arbetar som vd, försäljningschef, IT-chef, ekonomichef eller marknadschef. För att få komma till oss vill vi att minst två personer i beslutsfattande position deltar, detta för att få till en effektiv och givande workshop som hjälper er i nästa steg. Ni förbinder er inte till något fortsatt samarbete med oss och workshopen är helt kostnadsfri.

Vad våra kunder tycker

Flexibilitet och långsiktighet för lyckad tillväxt

“Utifrån vår kravspecifikation har Dynamics 365 som system och Endeavor som partner motsvarat våra förväntningar mycket väl”

Fredrik Logenius, VD Optidev

Läs mer

Effektivitet, frihet och spårbarhet när Markslöjd valde CRM

”Att jobba tillsammans med Endeavor har både fått oss att våga tänka nytt och gett oss verktygen att komma dit.”

Sara Lagerström, Vice President Markslöjd

Läs mer

Total kontroll för Jetshop med system från Endeavor

“Microsoft Dynamics 365 och Endeavors paketering för projekt och avtalshantering ger oss kontroll samt den flexibilitet vi behöver för att möta kundernas behov när vi expanderar.”

Emil Lissborg, Försäljningschef Jetshop

Vid frågor, kontakta gärna:

   

Michel Maniscalchi                              Anders Brunmarker
073 519 88 01                                        073 519 88 09