Junior CRM-Utvecklare

Är du nyutexaminerad från högskolan med ett genuint intresse för IT samt gillar att programmera och ta fram lösningar som skapar nytta? Då tror vi att du vill vara med på vår fortsatta framgångsresa när vi bygger vidare på vårt område inom affärssystem.

Endeavor är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar och produkter vi jobbar med är Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics CRM, Jeeves och QlikView.

Arbetsuppgifter
I rollen som utvecklare hos Endeavor kommer du arbeta med utveckling av produkter/paketeringar, kundanpassningar i implementationsprojekt samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar i systemet som kan effektivisera kundens verksamhet.

Bakgrund och erfarenheter
Du har relevant högskoleutbildning och vi ser gärna att det är någon form av dataingenjörsutbildning. Det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystem, sälj- eller beslutsstödsystem. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad, en lagspelare och har en stark vilja att alltid vilja leverera ditt yttersta.

Du skall ha ett genuint intresse och kompetens inom utveckling, gärna C#, Javaskript eller SQL. Du gillar att utveckla och är nyfiken på att lära dig nya saker. Vi på Endeavor är engagerande och brinner för det vi gör – det vill vi att du också har ambitionen att göra!

Om Endeavor
Endeavor erbjuder en modern och kreativ arbetsmiljö där det är viktigt att varje individ trivs och passar in i gruppen. Vi tror på att trivsel skapar resultat och arbetar aktivt med att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar värde för kunden. Med årtionden av branscherfarenhet och djup produktkunskap erbjuder Endeavor nytänkande, intelligenta och moderna affärslösningar som driver våra kunders affärsresultat. För att vi ska kunna leverera innovativa lösningar krävs det att våra partners ligger i framkant inom sina respektive områden. För sälj- och eftermarknadsprocesser arbetar vi med Microsoft Dynamics CRM och för Business Intelligence arbetar vi med QlikView, QlikSense och Power BI.

ANSÖK HÄR

 

Vill du ha mer information, kontakta:


David Axelsson
david.axelsson@endeavor.se
+46 735 19 88 00