Arbeta mitt i den digitala revolutionen

Endeavor verkar i en bransch som ligger i framkant inom den digitala revolutionen. Här skapas mycket av det som för den digitala utvecklingen framåt; avancerade CRM- och affärssystem för Big data, appar, Internet of things, Machine Learning Robots och mycket annat. Som medarbetare hos Endeavor i Göteborg, Stockholm eller Jönköping blir du en viktig del i utvecklingen av det uppkopplade samhället.

Frihet över ditt eget arbete

Vi vet att du kommer utvecklas på Endeavor. Här får du stor frihet att själv strukturera ditt arbete samtidigt som arbetsuppgifterna i sig kräver att du håller dig uppdaterad inom den teknologiska utvecklingen. Du blir mycket inflytelserik i din roll men är aldrig ensam. Vi hjälps alltid åt och du uppmuntras ständigt att prova nya vägar och att våga misslyckas för att kunna lyckas. På Endeavor jobbar vi hårt för att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och främjar en sund balans mellan jobbet och fritiden.

Vi söker dig som inte kan allt

Vårt arbetslag består av drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nyanställer söker vi dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Välkommen till oss på Endeavor!

Se våra case och få en större insikt i vad vi gör.
Läs våra nyheter och häng med i det senaste från oss och branschen.

Lediga jobb

Är du ekonom och vill jobba med Dynamics NAV?

I rollen som ekonomikonsult kommer du både att arbeta med implementationsprojekt hos nya kunder samt vidareutveckling av våra befintliga kunders system. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning. Du har en nyckelroll i att ta fram lösningen och till din hjälp har du våra kunniga lösningsarkitekter, applikationskonsulter och utvecklare.

Logistikkonsult affärssystem

I rollen som logistikkonsult på Endeavor arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten är du delaktig i förstudier och ansvarar därefter för uppsättning och utbildning anpassat till kundens verksamhet.

Utvecklare affärssystem

I rollen som utvecklare på Endeavor arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten blir du ansvarig för den tekniska lösningen samt all utveckling av kundunika anpassningar. Du kommer även bli ansvarig för att bygga integrationer mellan affärssystemet och omkringliggande system.

Junior CRM-utvecklare

I rollen som utvecklare hos Endeavor kommer du arbeta med utveckling av produkter/paketeringar, kundanpassningar i implementationsprojekt samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar i systemet som kan effektivisera kundens verksamhet.

Spontanansökan utan CV

Hittar du inget ledigt jobb som passar just dig? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Där behöver du inte ens bifoga ett CV. Du fyller bara i alla fälten direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ansök!

Möt våra medarbetare

Lovisa

Applikationskonsult
som uppskattar frihet och utvecklingsmöjligheter.

Patric

Systemutvecklare
som vill hitta enkla lösningar på komplexa problem.

Daniel

Teknisk arkitekt
som gillar flexibilitet och hjälpsamhet.