Endeavor

Lösningsfokuserad logistikkonsult

Logisitikkonsult Affärssystem, Göteborg eller Stockholm

Vi söker dig som inte kan allt

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som logistikkonsult hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker helt enkelt dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

I rollen som logistikkonsult arbetar du både med implementationsprojekt och vidareutveckling systemlösningar i Microsoft Dynamics miljö. I implementationsprojekten är du delaktig i förstudier och ansvarar därefter för uppsättning och utbildning anpassat till kundens verksamhet. Samarbetet med våra befintliga kunder är mycket tätt och utvecklande och består av löpande utveckling av kundens systemlösning, såväl på plats ute hos kund som på något av våra kontor.

En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet.  Du är kreativ och engagerad och van vid att jobba i Microsofts miljöer.

För att passa för rollen:

  • Har du relevant teoretisk utbildning.
  • Är tidigare erfarenhet av affärs- eller beslutsstödssystem en fördel, och gärna en certifiering i Microsoft Dynamics NAV eller liknande system.
  • Är det meriterande om du har konsulterfarenhet.
  • Drivs du av att hitta smarta lösningar som för kunden framåt genom att vara lösningsfokuserad, professionell och kommunikativ.

Tjänsten kommer vara placerad i antingen Göteborg, Stockholm eller Jönköping, nämn gärna i din ansökan i vilken stad du önskar jobba. Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss.

Om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen för kunder inom tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet genom smarta digitala lösningar. Sedan 2013 har vi implementerat mer än 200 system, nationellt som internationellt. Vårt erbjudande är kostnadseffektiva systempaket där välkända produkter och tjänster för CRM och affärssystem integreras i ett enda användarvänligt system. Med teknisk kompetens, lång erfarenhet och hög hjälpsamhetsfaktor sköter vi allt från behovsanalys till systemimplementation och support. Då blir det ordning och reda i våra kunders affärer. Läs gärna mer om oss på www.endeavor.se.

 

ANSÖK HÄR

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta:

Margaretha Noll
margaretha.noll@endeavor.se
+46 735 19 88 10