Logistikkonsult Affärssystem

Är du landets vassaste logistikkonstult?

Då tror vi att du vill vara med på vår framgångsresa när vi bygger vidare på vårt område inom affärssystem. Du är en engagerad och drivande konsult som gillar ansvar och utmaningar. Med ett genuint intresse för IT-lösningar och affärssystem drivs du av att hjälpa och hitta de bästa lösningarna för kunden.

Endeavor är en helhetsleverantör av affärssystemslösningar och vi arbetar med produkter som Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics 365, Jeeves och QlikView.

Arbetsuppgifter
I rollen som logistikkonsult på Endeavor arbetar du både med implementationsprojekt av affärssystem hos nya kunder samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten är du delaktig i förstudier och ansvarar därefter för uppsättning och utbildning anpassat till kundens verksamhet.

Samarbetet med våra befintliga kunder är mycket tätt och utvecklande och består av löpande utveckling av kundens systemlösning. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet.

Bakgrund och erfarenheter
Du har relevant teoretisk utbildning och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av affärssystem eller beslutsstödsystem. Vi ser gärna också att du är certifierad i Microsoft Dynamics NAV eller liknande system.

Det är viktigt att du är en lösningsfokuserad, professionell och kommunikativ lagspelare. Du är nyfiken, vill utvecklas, gillar tekniska utmaningar och är en person med ambitioner att vara landets vassaste konsult inom affärssystem.

Om Endeavor
Endeavor erbjuder en modern och kreativ arbetsmiljö där det är viktigt att varje individ trivs och passar in i gruppen. Vi tror på att trivsel skapar resultat och arbetar aktivt med att ha roligt på jobbet samtidigt som vi levererar värde för kunden. Med årtionden av branscherfarenhet och djup produktkunskap erbjuder Endeavor nytänkande, intelligenta och moderna affärslösningar som driver våra kunders affärsresultat. För att vi ska kunna leverera innovativa lösningar krävs det att våra partners ligger i framkant inom sina respektive områden. För sälj- och eftermarknadsprocesser arbetar vi med Microsoft Dynamics 365och för Business Intelligence arbetar vi med QlikView, QlikSense och Power BI.

ANSÖK HÄR

 

Vill du ha mer information, kontakta:


David Axelsson
david.axelsson@endeavor.se
+46 735 19 88 00