Är du landets vassaste CRM-utvecklare?

Senior utvecklare till Göteborg eller Stockholm

 

Vi söker dig som inte kan allt

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som utvecklare hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker helt enkelt dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Vill du föra utvecklingen framåt?

I rollen som utvecklare hos oss kommer du att arbeta både med implementationsprojekt av CRM-system hos nya kunder, samt assistans och vidareutveckling av befintliga kunder. I implementationsprojekten blir du ansvarig för den tekniska lösningen samt all utveckling av kundunika anpassningar. Du kommer även bli ansvarig för att bygga integrationer mellan CRM-systemet och omkringliggande system.

Samarbetet med våra befintliga kunder är mycket tätt och utvecklande och består av löpande utveckling av kundens systemlösning. En viktig del i arbetet är att föreslå förbättringar, verksamhetsförändringar samt att utveckla systemet för att effektivisera kundens verksamhet.

För att passa för rollen:

  • Har du relevant teoretisk utbildning
  • Tidigare erfarenhet av CRM-system
  • Får du gärna vara  certifierad i Microsoft Dynamics 365 eller liknande system
  • Har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Dessutom är du en lösningsfokuserad, professionell och kommunikativ lagspelare som är nyfiken, vill utvecklas, gillar tekniska utmaningar och har ambitionen att vara landets vassaste CRM-utvecklare.

Tjänsten kommer vara placerad i Göteborg eller Stockholm. Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss.

Om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen för kunder inom tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet genom smarta digitala lösningar. Sedan 2013 har vi implementerat mer än 200 system, nationellt som internationellt. Vårt erbjudande är kostnadseffektiva systempaket där välkända produkter och tjänster för CRM och affärssystem integreras i ett enda användarvänligt system. Med teknisk kompetens, lång erfarenhet och hög hjälpsamhetsfaktor sköter vi allt från behovsanalys till systemimplementation och support. Då blir det ordning och reda i våra kunders affärer. Läs gärna mer om oss på www.endeavor.se.

ANSÖK HÄR

 

Vill du ha mer information, kontakta:

David Axelsson
david.axelsson@endeavor.se
+46 735 19 88 00