Endeavor AB – Ny Microsoft Dynamics partner med fokus på enkelhet

Endeavor AB är ett nystartat IT-konsultbolag som ska leverera systemlösningar kring försäljning – och eftermarknadsprocesser. Målet med satsningen är förutom att möta kundernas behov av ökad försäljning och kundlojalitet också att utveckla tjänster och produkter kring fältservice, offerthantering, projektförsäljning samt ärendehantering. Produktplattformar som Endeavor arbetar med är Office 365, Microsoft Dynamics CRM och QlikView.

Grundare av Endeavor AB är David Axelsson, tidigare verksamhetschef på IT-konsultbolaget Infocube/Jeeves. Som en del av Infocubes ledningsgrupp var David med att utveckla bolaget från 15 till 110 personer. Med på den nya resan är också Michel Maniscalchi, även han tidigare med i Infocubes ledningsgrupp, samt konsulterna Johan Andersson, Thomas Bråhn och Henrik Steen. De vill nu tillsammans skapa en attraktiv arbetsplats med visionen att bli kundernas självklara val vid implementation av systemlösningar för försäljning- och eftermarknadsprocesser.

– Kunderna inser idag hur viktigt det är att säkerställa försäljningsprocessen och kundlojaliteten. Jag har under mina år i branschen sett att dessa krav ökar i allt snabbare takt, men systemstöden har varit krångliga och svåra att implementera. Med Microsoft Dynamics CRM och Endeavors paketeringar vill vi skapa förutsättningarna för en snabb och enkel implementation som förenklar vardagen för användaren och samtidigt effektiviserar verksamheten, säger Endeavors VD David Axelsson.

Endeavor har valt Microsoft Dynamics CRM och QlikView som plattformar. Microsoft Dynamics CRM är ett modernt CRM-system som innehåller funktionalitet för att hantera marknad-, sälj- och eftermarknadsprocesser. Systemet är också en stabil plattform där det finns möjlighet att utveckla tilläggsfunktioner som ger stor nytta för kunderna. Endeavor har en tydlig strategi att ta tillvara på detta och utveckla funktionalitet som utvidgar användningsområdet inom produkten. Initialt kommer Endeavor leverera paketerade lösningar kring fältservice, offert- och orderkonfigurering, ärendehantering, projektförsäljning samt projekthantering och tidredovisning.

– Det känns oerhört spännande med etableringen av Endeavor. Med deras gedigna erfarenhet inom CRM och affärssystem tillsammans med deras paketeringar till Microsoft Dynamics CRM får vi en partner som tillför ytterligare en dimension och tillgodoser marknadens behov av bra systemlösningar kring försäljnings- och eftermarknadsprocesser säger Thomas Laine, Dynamics Partner Lead på Microsoft

 

För mer information om Endeavor kontakta:

David Axelsson, VD
david.axelsson@endeavor.se
www.endeavor.se

För mer information om Microsoft Dynamics Sverige

Thomas Laine, Dynamics Partner Lead
thomas.laine@microsoft.com
www.microsoft.com/sv-se/dynamics