Jetshop väljer Microsoft Dynamics CRM från Endeavor

Jetshop AB, Nordens största leverantör av e-handelsplattformar, väljer CRM-systemet Microsoft Dynamics CRM 2013 inför en kommande nationell och internationell expansion. Affären omfattar 40 användare i Sverige och genomförs tillsammans med Microsoft partner Endeavor AB.

Jetshop har valt Endeavor som partner för införande av ny systemlösning baserad på Microsoft Dynamics CRM. En avgörande faktor för varför valet föll på Microsoft Dynamics CRM är systemets flexibla plattform som möjliggör anpassning till att stödja Jetshops processer. Lösningen kommer hantera försäljning/offerthantering, avtalshantering och fakturering, leveransprocessen för e-handelssiter samt ärendehantering och eftermarknad.

Microsoft Dynamics CRM ger oss kontroll samt den flexibilitet vi behöver för att möta kundernas behov när vi expanderar. Ett av våra tydligaste krav är att få all information i ett system där alla funktioner är fullt integrerade och ingen onödig dubbelregistrering krävs. Utifrån vår kravspecifikation har Dynamics CRM som system och Endeavor som partner motsvarat våra förväntningar mycket väl, säger Christian Zanders, VD på Jetshop.

Jetshop är en mycket intressant kund för oss då det initiala projekt ligger inom vårt fokusområde att använda Dynamics CRM som en plattform och bygga en helhetslösning för att hantera allt som rör kunden säger David Axelsson, VD på Endeavor

För mer information:
Michel Maniscalchi, Försäljningschef Endeavor
073-519 88 01, michel.maniscalchi@endeavor.se, www.endeavor.se

Christian Zanders, VD, Jetshop
070-776 60 76, christian.zanders@jetshop.se, www.jetshop.se

Ari Liukko, Microsoft Dynamics
073-408 32 79, ari.liukko@microsoft.com, www.microsoftdynamics.com

Fakta om Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics CRM är en programvara för Customer Relationship Management, utvecklad av Microsoft, som adresserar de kundcentriska processerna runt Marknadsföring, Försäljning och Kundservice. Produkten innehåller en mycket flexibel verktygslåda som låter kunden att ändra systemet för att integrera det i de egna processerna. Detta gör Dynamics CRM till ett av de mest flexibla CRM-systemen på marknaden.
Fakta om Jetshop
Jetshop utvecklar och marknadsför Nordens största e-handelssystem Jetshop Commerce. Jetshop grundades 2003 och har snabbt vuxit till en ledande partner för e-handel inom e-handelssystem, strategisk rådgivning, finansiella tjänster samt tjänster inom digital marknadsföring för att utveckla kundernas handel och kundrelationer. Jetshop har 60 anställda och omsätter 80 MSEK.
Fakta om Endeavor
Endeavor är ett konsultbolag specialiserade på Microsoft Dynamics CRM och QlikView. Endeavor levererar programvara och tjänster till företag i branscher som Tillverkning, Distribution, tjänstebolag samt Service.