Endeavor satsar vidare och startar upp verksamhet inom affärssystem

Endeavor startar upp nytt bolag med inriktning på affärssystemet Microsoft Dynamics NAV. Redan från start står det nya bolaget redo att hjälpa kunderna med implementation av ett modernt affärssystem online integrerat med Office365. Satsningen med affärssystem innebär att Endeavor förstärker det totala erbjudandet där Microsoft Dynamics CRM och QlikView redan ingår. Bakom det nya bolaget står ägarna till Endeavor, som har mångårig erfarenhet från Infocube och affärssystemet Jeeves.

Konsultbranschen inom affärssystem är etablerad och många projekt genomförs med traditionella projektmetodiker som ofta medför höga kostnader. Genom Dynamics NAV:s moderna arkitektur kommer Endeavor kunna erbjuda kunden att köra affärssystemet online helt integrerat med Office365. Detta kommer medföra en effektiv leveransmodell och tillsammans med ett komplett erbjudande kommer detta ge kunderna ett mycket attraktivt och kostnadseffektivt alternativ.

Med Dynamics NAV, Dynamics CRM och QlikView i produktportföljen har nu Endeavor systemlösningar som täcker hela affärsprocessen från Marknad och Försäljning till ekonomi och uppföljning.

– Denna satsning är ett naturligt steg för oss som möjliggör att vi kan ta helhetsansvar kring hela affärsprocessen. Många företag har behov av lösningar som bygger både på Microsoft Dynamics CRM och Microsoft Dynamics NAV vilket gör Endeavor till en mycket intressant partner, säger David Axelsson, VD på Endeavor ERP.

Microsoft Dynamics NAV är ett affärssystem som går snabbt att implementera och är enkelt att använda. Över 100 000 företag världen över använder programmet för att hantera sin redovisning, ekonomi, logistik och verksamhetsdrift. Systemet är också en stabil plattform där det finns möjlighet att utveckla tilläggsfunktioner som ger stor nytta för kunderna. Endeavor har en tydlig strategi att ta tillvara på detta och också kombinera Dynamics CRM och NAV. Initialt kommer Endeavor leverera en paketerad lösning kring Fältservice samt Projekthantering och Tidredovisning.

– Det känns väldigt naturligt med etableringen av Endeavor ERP. Med deras gedigna erfarenhet inom affärssystem och CRM får vi en unik partner som kan erbjuda både Dynamics CRM och Dynamics NAV helt integrerat. Endeavors fokus på Online, med Office 365 tillsammans med Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Dynamics CRM känns modernt och helt rätt i tiden, säger Thomas Laine, Dynamics Partner Lead på Microsoft Dynamics Sverige

 

För mer information om Endeavor:

David Axelsson, VD
david.axelsson@endeavor.se

För mer information om Microsoft Dynamics Sverige:

Thomas Laine, Dynamics Partner Lead
thomas.laine@microsoft.com