ClickDimensions

Fem anledningar att bli kär i ClickDimensions

Alla hjärtans dag är nu över och har du inte hittat kärleken än så är ClickDimensions för Microsoft Dynamics 365 svaret för dig. Det är en kärlek som ständigt kommer överraska och aldrig svika dig. Dessutom kan vi på Endeavor hjälpa till om ni skulle stöta på problem.

ClickDimensions är ett verktyg för digital marknadsföring till Microsoft Dynamics 365. Nedan listar jag de fem främsta anledningarna till att älska ClickDimensions:

1. Integrerat med Microsoft Dynamics 365
ClickDimensions är integrerat med Microsoft Dynamics 365, vilket medför att du enkelt kan använda dig av funktionaliteten som medföljer, samt använda dig av alla poster som du har i ditt CRM. Exempelvis finns alla kontakter tillgängliga om du skall göra ett utskick eller skicka ut en inbjudan. Integrationen till Microsoft Dynamics 365 ger även stora analys- och uppföljningsmöjligheter av kunddata och andra flöden.

2. ClickDimensions kommer ihåg viktiga datum
Sätt upp automatiska funktioner som exekverar dina utskick enligt den planen som du har satt upp. Du behöver alltså inte komma ihåg en massa datum för utskick, det gör ClickDimensions åt dig!

3. Meddelar när en potentiell kund börjar bli het
Genom att använda ”Lead Scoring” kan ClickDimensions meddela dig när en potentiell affär och kund börjar bli riktigt het. Lead Scoring innebär att kunden får poäng för olika utförda aktiviteter. Dessa aktiviteter kan till exempel vara att kunden är mycket aktiv på er hemsida, fyller i ett formulär eller öppnar ett utskick. Då kan du i din tur vara proaktiv och kontakta denna nyfikna kund.

4. Inbjudningar har aldrig varit så enkelt
Om ert företag planerar inför en ny release, en inflyttningsfest, terrassfest eller liknande så är ClickDimensions där för att underlätta för dig. Med funktioner som att skapa inbjudningslistor, automatiska utskick, anmälningsformulär så kommer det administrativa gå som en dans. Dessutom har du redan en befintlig kundbas i ditt CRM!

5. Endeavor vid din sida
Många andra marknadsverktyg är inte integrerade med Microsoft Dynamics CRM vilket gör att vi inte alltid kan hjälpa dig med de bekymmer som kan uppstå. Eftersom ClickDimensions är ett med Microsoft Dynamics 365 kommer vi att kunna ge dig den bästa supporten och hjälpa dig binda ihop er marknadsprocess med er säljprocess.