Affärssystem

Nystartat bolag laddar med affärssystem från Endeavor

Nystartat biotechföretag i Göteborg har valt Endeavor för införande av ny affärssystemslösning baserat på Microsoft Dynamics NAV.

I första steget kommer lösningen att hantera stöd för ekonomi och redovisning. På sikt kommer affärssystemet utgöra en central administrativ plattform för hantering av produkter, försäljning, inköp samt logistik.

– Den flexibillitet och skalbarhet som Microsoft Dynamics NAV erbjuder utgör en stor möjlighet för oss inför kommande expansion. Detta tillsammans med Endeavors förståelse för vår verksamhet och de utmaningar vi står inför fällde avgörandet på val av system och partner, säger kunden.

– Verksamheten står inför en spännande utveckling med unika produkter och det ställs därmed stora krav på affärssystemet att ge stöd åt verksamheten. Att valet föll på Microsoft Dynamics NAV anser jag är helt rätt med tanke på systemets flexibilitet, stora integrationsmöjligheter och internationell spridning. Det faktum att systemet är helt molnbaserat gör att vi kan börja enkelt och sedan utveckla systemet i takt med att verksamheten växer, säger Anders Brunmarker, försäljningschef på Endeavor.

Fakta om Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV är ett affärssystem som hjälper små och medelstora företag att hantera deras verksamhetsdrift. Funktionalitet som ingår är bland annat redovisning och ekonomi, projekthantering, logistik och lager (WMS), order, inköp och service. Systemet är helt molnbaserat och är en del av en komplett lösning från Microsoft som hjälper verksamheten i arbetet och för att expandera effektivt. Klicka här för att läsa mer om Microsoft Dynamics NAV.