Affärssystem

Grossistföretaget FS Petcare AB väljer affärssystem från Endeavor

FS Petcare AB har valt att samarbeta med Endeavor vid införandet av ny affärssystemslösning baserat på Microsoft Dynamics NAV. Affären omfattar stöd för försäljning, inköp, ekonomi och redovisning och mobil lagerhantering (WMS). Lösningen omfattar även integration till Petcares e-handel, EDI samt Logtrade för frakthantering.

– Med Microsoft Dynamics NAV ser vi stora möjligheter att effektivisera administrativa processer och framförallt få bättre kontroll på lager och vårt kundåttagande. Valet av leverantör grundar sig i att Endeavor visat på kunskap och erfarenhet av likanande verksamheter. Att Endeavor dessutom har lokal närvaro i Jönköpingsregisonen ses också som stor fördel säger Sanna Johansson på Petcare AB.

– Petcare är för oss en viktig kund, då de är verksamma i ett för oss mycket intressant segment med stor utvecklingspotential.  Med Microsoft Dynamics NAV har vi funktionalitet som matchar Petcares behov och som kommer att skapa stort värde för dem framförallt inom lager och logistik. Att Petcare valt att köra systemet helt molnbaserat skapar ökad tillgänglithet och enkelt underhåll. Vi är mycket glada över att Petcare valt att samarbeta med oss på Endeavor, säger Anders Brunmarker, Försäljningschef Endeavor.

Fakta om FS Petcare AB
Petcare är ett grossistföretag inom zoobranschen som har sitt huvudkontor i Jönköping. Företaget är 32 anställda med kontor i Sverige och Danmark. Företaget Petcare i Sverige grundades av Sebastian Sandholm 1994 och är ett ungt och dynamiskt företag med ett stort produktutbud inom hund- och katt. Petcare arbetar i hela Skandinavien med både egna och välkända internationella märken inom djurartiklar och foder.

Fakta om Microsoft Dynamics NAV
Microsoft Dynamics NAV är ett affärssystem som hjälper små och medelstora företag att hantera deras verksamhetsdrift. Moduler som ingår är bland annat redovisning och ekonomi, projekthantering, logistik, order, inköp och service. Microsoft Dynamics NAV är en del av en komplett lösning från Microsoft som hjälper verksamheten i arbetet och för att expandera effektivt.