Microsoft Dynamics NAV

Lekande lätt med Microsoft Dynamics NAV

Idag finns det många affärssystem på marknaden och det kan vara svårt att veta vilket som passar just er verksamhet bäst. Idag beskriver vår försäljningschef vad han gillar bäst med Microsoft Dynamics NAV.

Microsoft Dynamics NAV är ett affärssystem som går snabbt att implementera och är enkelt att använda. Vi skulle vilja säga att det är barnsligt enkelt! Över 200 000 företag världen över använder programmet för att hantera sin redovisning, ekonomi, leverantörskedja och verksamhetsdrift. Programmet är en del av en komplett lösning från Microsoft som hjälper verksamheten i arbetet och för att expandera effektivt. Börja med det du behöver nu för att sedan enkelt anpassa det allteftersom din verksamhet behöver förändras. Antingen i Microsoftmolnet eller på dina servrar – du väljer själv.

Microsoft Dynamics NAV är enkelt att införa och enkelt att använda.

Alla förstår – Microsoft Dynamics NAV funkar och ser ut som Microsoft Office. Det betyder att alla enkelt kan hoppa in och arbeta.

Det funkar som du vill – Microsoft Dynamics NAV är skräddarsytt efter roller för att ge er personal den relevanta kunskap som behövs för deras dagliga arbete. Med rätt och lättillgänglig information kan de förutom att lösa dagens uppgifter även planera för morgondagens.

Det är på dina villkor – Med Microsoft Dynamics NAV kan ditt team arbeta lika effektivt oavsett tid och plats: på kontoret, hemma eller på resande fot. Möjligheten att välja en lokal installation eller i molnet ger er flexibiliteten att välja det som passar just er bäst.

Kontakta oss gärna för mer information om hur Microsoft Dynamics NAV kan användas i just er verksamhet. Du kan läsa mer om affärssystemet här.