Microsoft Dynamics NAV

5 anledningar till att välja Microsoft Dynamics NAV

Har du svårt att välja vilket affärssystem som ni skall investera i? Här listar vår försäljningschef 5 starka anledningar till att välja Microsoft Dynamics NAV.

1. One Microsoft – Microsofts och vår utgångspunkt är att tillhandahålla en systemlösning för kunden med bra stöd för varje enskild process. Detta innebär att även om flera produkter/system behöver användas är de fullt integrerade med en bra samverkan vilket skapar en helhetslösning för kundens samtliga processer.

2. Cloud – Microsoft Dynamics NAV är helt molnbaserat, vilket innebär enkel och effektiv drift samt att risker kring teknisk miljö elimineras. Molnlösningen innebär även en flexibel licensmodel där kostnaden för systemen är relaterat till användningen baserat på användare och månad.

3. Mobilitet för alla användare – Microsoft Dynamics NAV är helt mobilt system och alla användare har tillgång till all information vart de än befinner sig samt oavsett enhet (dator, surfplatta eller mobil). Mobiliteten skapar inte bara tillgång till information och ökad kundnöjdhet utan ger dessutom förutsättningar för ökat engagemang och delaktighet i den egna organisationen.

4. Kraftfullt CRM – Kopplingen mellan Microsoft Dynamics CRM och Microsoft Dynamics NAV är standard vilket innebär att du kan erhålla en kraftfull CRM-lösning där data endast förekommer på ett ställe och ni slipper dubbelregistrering i CRM och affärssystem.

5. Bättre kontroll – Genom ökad tillgänglighet samt att all information finns tillgänglig för alla användare i organisationen skapas bättre förutsättningar att få full kontroll på verksamheten och bättre beslutsunderlag.

Microsoft Dynamics NAV är ett affärssystem som går snabbt att implementera och är enkelt att använda. Över 120 000 företag världen över använder programmet för att hantera sin redovisning, och verksamhetsdrift inom logistik, produktion och service. Programmet är en del av en komplett lösning från Microsoft som hjälper verksamheten i arbetet och för att expandera effektivt. Börja med det du behöver nu för att sedan enkelt anpassa det allteftersom din verksamhet behöver förändras. Antingen i Microsoft-molnet eller på dina servrar – du väljer själv. Kontakta oss gärna för mer information om hur Microsoft Dynamics NAV kan användas i just er verksamhet. Du kan läsa mer om affärssystemet här.