Retail

Acne Studios väljer Endeavor för införande av global CRM lösning

Modehuset Acne Studios AB, har valt att samarbeta med Endeavor för införandet av en global CRM-lösning för Retail baserat på Microsoft Dynamics CRM.

Acne Studios AB, har valt Endeavor som partner vid införandet av ny systemlösning avseende Microsoft Dynamics CRM. Målet med projektet är att utveckla kundernas upplevelse och relation med Acne Studios. Microsoft Dynamics CRM ger Acne Studios en långsiktig plattform för att på ett strukturerat sätt hantera all kunddata runt om i världen.

– Vi är extremt glada och stolta över att Acne Studios har valt oss som partner, säger Michel Maniscalchi, vice VD på Endeavor. Acne Studios är för oss en mycket intressant och viktig kund och helt i linje med vår satsning inom konfektionsindustrin.

Fakta om Microsoft Dynamics CRM
Microsoft Dynamics CRM är en programvara för Customer Relationship Management, utvecklad av Microsoft, som adresserar de kundcentriska processerna runt marknadsföring, försäljning och kundservice. Produkten innehåller en mycket flexibel verktygslåda som låter kunden ändra systemet för att integrera det i de egna processerna. Detta gör Dynamics CRM till ett av de mest flexibla CRM-systemen på marknaden. Läs mer om Microsoft Dynamics CRM här.

Fakta om Acne Studios AB
Acne Studios är ett Stockholmsbaserat modehus med kollektioner för män och kvinnor samt skor och accessoarer. Produkterna marknadsförs och säljs både genom egen e-handel, egna butiker samt återförsäljare. Acne Studios har i dagsläget cirka 50 egna butiker runt om i världen.

För mer information:
Michel Maniscalchi, Vice VD Endeavor +46 73-519 88 01, michel.maniscalchi@endeavor.se, www.endeavor.se
Sara Spännar, Communications Director Acne Studios + 46 736 99 99 76 , s.spannar@acnestudios.com, www.acnestudios.com
Wilhelm Strömberg, Microsoft Dynamics +46 761 698 008, wilhelm.stromberg@microsoft.com, www.microsoftdynamics.com