Endeavor Engage 2016

I tisdags förra veckan anordnade vi vårt årliga kundevent Endeavor Engage 2016 på Elite Plaza Hotel i Göteborg. Temat för eventet var engagera, både i kontexten där vi som partner vill engagera och agera proaktivt mot våra kunder men också hur våra kunder ska engagera medarbetare och deras kunder.

Dagen innehöll flera intressanta föreläsningar där vi bland annat presenterade Microsoft produktnyheter 2017 samt smarta systemlösningar som vi infört hos våra kunder.

Microsoft presenterade också deras nya strategi och vision som främst handlar om att Microsoft nu knyter ihop alla produktivitets produkter såsom Office 365 med alla affärsapplikationer som Microsoft Dynamics 365, Microsoft Dynamics NAV och Microsoft Dynamics AX som går under nya namnet Dynamics 365. Microsoft skapar en plattform där användaren utgår ifrån ett system men samtidigt får tillgång till alla applikationer och funktioner i Microsofts produktsvit.

Vidare under kvällen fick vi en inspirerande föreläsning av Jonas Hammarberg, vice VD för Awesome Group och författare till boken Get digital – or die trying där han talade om digitaliseringen och vilka utmaningar den för med sig.

Kvällen avslutades med en trevlig middag tillsammans med underhållning från Gosskören.

Vi vill tacka alla våra partners och kunder som deltog och hoppas att ni fick en inspirerande eftermiddag och kväll.

Nyheter