Nya medarbetare på Endeavor!

Efter sommar och semestrar är vi glada att hälsa två nya kollegor välkomna till oss på Endeavor.

I Göteborg kommer Heléne Lisnell ta sig an rollen som projektledare. Hon kommer senast från EVRY och har lång erfarenhet av att arbeta med affärssystem. Helene tjuvstartade med att vara med på vår konferensresa i våras så hon känns redan som en i gänget.

”Det som lockade med Endeavor var att få vara med på den spännande resa som Endeavor har påbörjat med god tillväxt, spännande kunder och produkter. Jag ser också fram emot att få jobba ihop med de kompetenta och trevliga kollegorna på företaget”, säger Heléne.

I Stockholm kommer Magnus Karlsson att förstärka vårt utvecklar-team. Han ska arbeta med CRM-utveckling samt Power BI/QlikView och kommer med sin långa och breda erfarenhet bli en värdefull medarbetare.

”Jag ser verkligen fram emot att jobba på ett mindre företag igen, jag gillar att jobba nära kunden och hitta snygga och smarta lösningar som funkar i deras verksamhet”, berättar Magnus.

Magnus och Heléne är bara två av flera nya kollegor som ansluter till Endeavor under hösten. Vi kommer även stärka upp med bland annat en Key Account Manager och en Power BI-specialist för att kunna möte den efterfrågan som finns på marknaden.

”Det är väldigt roligt att vi fortsätter växa och stärker upp på alla våra kontor för att även komma geografiskt närmare våra kunder. Jag önskar både Magnus och Heléne varmt välkomna till oss och ser fram emot vår fortsatta resa tillsammans”, säger David Axelsson, VD Endeavor.

Är du nyfiken på hur det är att jobba på Endeavor? Läs gärna mer här!