Samarbete-Creditsafe-dynamincsNav-Endeavor

Kreditinformation direkt i Dynamics NAV

Med Creditsafe Connect för Microsoft Dynamics NAV kan du söka upp både företag och personer, hämta korrekta kunduppgifter samt ta kreditupplysningar direkt i NAV. Du kan dessutom bevaka förändringar och med hjälp av kreditmallar säkerställa att företagets kreditpolicy implementeras direkt i affärssystemet.

Kreditinformation i Microsoft Dynamics NAV

Integrerad kredit- och affärsinformation i NAV ger dig möjlighet att söka fram företag och personer och göra kreditupplysningar direkt i systemet. Trots att modulen är en friståede add-on är den utvecklad som fullt integrerad. Detta gör installation, underhåll och uppgradering mycket enkel.

Enhetlig kreditbedömning

Du söker enkelt upp företag genom företagsnamnet eller via adress och får direkt upp resultat som matchar sökningen. Därefter kan du lägga till önskat företag som kund eller leverantör. Genom att kontrollera företaget med en vald kreditmall kan du välja att endast skapa kunder och leverantörer med godkänd risknivå. Med hjälp av kreditmallen försäkrar du dig om att företagets kreditpolicy efterföljs i hela organisationen.

Bevaka dina kunder och leverantörer

Genom att lägga till företag på bevakning i NAV får du direkt information in i systemet om en förändring har skett. Om kunden exempelvis får en sämre rating, nya anmärkningar eller får in ett nytt årsbokslut. För att du endast ska få information om förändringar du anser viktiga, ställer du in förändringsfiltret och väljer parametrar utifrån de signaler som du tar hänsyn till i en kreditbedömning. Det är alltid dagsfärsk information med maximal uppdateringsfrekvens.

Har du kunder och leverantörer utomlands?

Oavsett om du arbetar med kunder i Sverige eller utomlands täcker Creditsafes information både den svenska och internationella marknaden. Du kan enkelt söka upp företag över hela världen och du får alltid en gemensam struktur på rapporterna vilket gör dem enkla att tolka.

Integrerad affärsinformation i NAV hjälper dig att:

  • Söka fram företag och personer.
  • Bevaka företag utifrån valda parametrar.
  • Få en kreditbedömning via kreditmallar som matchar företaget kreditpolicy.
  • Få information med maximal uppdateringsfrekvens.
  • Hämta kreditdata och pdf-rapporter online.
  • Få tillgång till svensk och internationell data.

Mer information:

Creditsafe CRM Connector

En av Endeavors produkter som tagits fram tillsammans med Creditsafe. Fungerar på liknande sätt som NAV-lösningen.

Creditsafe

 

Är du intresserad av att veta mer om vad denna lösning kan göra för just din verksamhet? Kontakta: 

Anders Brunmarker

Tel. +46 735 19 88 09

Affärssystem, Dynamics NAV