Endeavor blir en del av CRM Partners Group

PRESSRELEASE

Från och med idag blir Endeavor, specialist på Microsoft Dynamics 365, en del av företagsgruppen CRM Partners. Endeavor blir femte bolaget in i CRM Partners Group som också äger CRM Partners BV i Nederländerna, Pulse BV (NL), Axtensions BV (NL) och CRM Partners AG i Tyskland. Endeavor kommer även framöver att verka från sina kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. För kunderna och de anställda blir det ingen förändring då nuvarande ledning behåller sina poster och fortsätter arbetet med att stärka positionen inom Microsoft Dynamics 365 på den svenska marknaden.

Endeavor är en av de Microsoft-partners, med fokus på hela Microsoft Dynamics 365-plattformen, som växer snabbast i Sverige. I Nederländerna är CRM Partners marknadsledande för Microsoft Dynamics 365. För CRM Partners är förvärvet av Endeavor ett logiskt steg för att nå målet att bli det ledande europeiska företaget avseende kundengagemang.

Blir en del av ett ledande, europeiskt företag     

– Det känns spännande att bli en del av CRM Partners som är ett av de ledande europeiska företagen inom Dynamics 365, säger David Axelsson, en av grundarna och vd på Endeavor. Vi är övertygade om att både våra kunder och vår organisation kommer att dra nytta av den kunskap och erfarenhet som finns hos CRM Partners och det nätverk som hör därtill. Vi ser fram emot att stärka vår position och utvecklas ytterligare som ett företag inom CRM Partners Group.

Gemensam värdegrund för fortsatt framgång

– Vår erfarenhet är att våra lösningar för kundengagemang tas emot väl, såväl nationellt som internationellt, säger Emiel Putman, grundare och vd på CRM Partners Group. Förvärvet av Endeavor ger oss möjlighet att dela med oss av vår kunskap till den svenska marknaden samtidigt som vi utvecklar den. Vi har varit nyfikna på Endeavor ända från första början eftersom det är ett ungt, framgångsrikt företag med potential att växa. Vad som är ännu viktigare är att vi kände att våra kulturer stämde överens. Det finns många liknande värderingar, såsom öppenhet, att arbeta tillsammans som ett team samt en ambition att ständigt bli bättre. Personalen på Endeavor kommer att vara ett värdefullt tillskott till CRM Partners-familjen.

En stor fördel med förvärvet är att Endeavor levererar helhetslösningar inom CRM, ERP och BI.

– Vi har sett en ökning av våra kunders behov av heltäckande lösningar för alla affärsprocesser, fortsätter Emiel Putman. Microsoft uppmuntrar sina partner att fokusera på en mer integrerad approach till den digitala transformationen. Vi är mer än villiga att utforska hur vi ska bygga vidare på Endeavors erfarenheter.

——————–

Om Endeavor

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocesser inom tillverkning, service, detaljhandel och offentlig sektor genom smarta digitala lösningar. Endeavor erbjuder kostnadseffektiva systempaket på Microsoft Dynamics 365-plattformen och levererar produkter och tjänster som är integrerade i en användarvänlig plattform. Endeavor har implementerat mer än 200 plattformslösningar, både nationellt och internationellt. Genom teknisk expertis, lång erfarenhet och hög servicenivå hanterar Endeavor allt ifrån analys av verksamhetsbehov till systemimplementering och support. Endeavor har kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping.

Om CRM Partners

CRM Partners mål är att deras kunder ska älskas av sina kunder. Dit når man bara genom att vara personlig och relevant. Genom att använda teknik och skapa rätt tankesätt hjälper de organisationer i hela Europa att bli företag som jobbar för kundengagemang. CRM Partners grundades 2005 och har vuxit till en grupp om fem affärsenheter: CRM Partners BV, Pulse BV, Axtensions BV, CRM Partners AG och från och med idag, Endeavor. Kontoren finns i Barneveld, Frankfurt, München, Göteborg, Stockholm och Jönköping.

CRM Partners är Microsoft Certified, Gold Cloud Customer Relationship Management-partner och medlem av Inner Circle of Microsoft Dynamics. CRM Partners har även varit finalist till titlarna CRM partner of the year samt Country partner of the year och har vunnit priset Microsoft Partner of Western Europe. CRM Partners Group har 400 anställda och en total omsättning på 55 miljoner euro. Läs mer om CRM Partners här.

 

För mer information kontaka:

Michel Maniscalchi
+46 735 19 88 01
michel.maniscalchi@endeavor.se

Pressrelease in English


Från vänster: Thomas Kärrman, Robert Brahm, Johan Andersson, Anders Brunmarker, David Axelsson, Rik Dubbink, Emiel Putman, Peter Stulp och Michel Maniscalchi.