Endeavor för Offentlig verksamhet

Snabba upp säljcykeln med Microsoft Dynamics 365

2017 var ett riktigt bra år för er! Ni fick in några stora kunder och dessutom lyckades ni rekrytera och få ut fler konsulter på rätt plats än någonsin tidigare. Samtidigt vet du att den stora utmaningen precis har börjat. Har ni rätt verktyg för att följa upp och förbättra styrningen framöver?

Att få in flera stora avtal är en bedrift i sig men att se till att både kunder och konsulter håller en hög servicegrad i långa loppet är en ännu större utmaning.  För att fortsätta surfa på framgångsvågen bör du och ditt företag hitta sätt att särskilja er från era konkurrenter.

Skapa flyt igenom hela verksamheten med Microsoft Dynamics 365

Du behöver arbeta i ett affärssystem som är överblickbart så att du frigör resurser till att utveckla samarbetet med era kunder. Med en bra och lättanvänd lösning får ni mer tid över till era viktigaste kunder:

  • Skräddarsy varje säljares dashboard för att börja dagen med en överblick av alla pågående säljprocesser. Det ska vara lätt för dig som försäljningschef att se vart kunderna är i sin köpresa och samtidigt stötta dina säljare mot snabbare avslut.
  • Med snabba och smarta rutiner och processer märker kunderna att ni förenklar deras vardag. Det gör att dina säljare kan lägga energi på rätt saker.
  • När ni växer snabbt behöver ni ett affärssystem som växer med er utan att bli ett lapptäcke som brister i sömmarna. En långsiktig lösning gynnar era affärer.
  • Med Microsoft Dynamics 365 har du en plattform där ni kan planera fakturering, få bättre kontroll över resurser och snabbt och enkelt överblicka hela verksamheten.

Vi gillar Microsoft Dynamics 365!

Anledningen till det är att det är ett starkt affärssystem och CRM som hjälper oss att få insikt om vilka tjänster som fungerar som de ska och vilka projekt som behöver extra tillsyn just idag. Energin och tiden vi vinner på ett smidigt IT-stöd kan användas för att säkra leveranser, locka nya kunder och arbeta proaktivt i alla projekt.

Hur kan Dynamics 365 hjälpa dig?

Är du försäljningschef och nyfiken på hur Dynamics 365 kan förenkla dig och dina säljares vardag?

Boka kostnadsfri workshop här!