Nya-kolleogr-Endeavor-2018

Vi fortsätter expandera – välkommen Johanna, Daniel & Rosmarie

Med tre nyrekryteringar på kort tid fortsätter vi att växa och har nu ännu fler engagerade och hjälpsamma kollegor som vill leverera smarta lösningar till våra kunder! Extra kul är att kollegorna är utspridda på våra tre kontor vilket innebär att vi växer på alla orter.

Vi säger välkommen till:

 Johanna Reinholtz Johanna Reinholtz, applikationskonsult Jönköping.
Kommer senast från en roll som Systemspecialist på Fagerhults Belysning. Har främst arbetat med CRM men har även erfarenhet av BI och ERP. På Endeavor vill hon bidra med god stämning och ett arbetssätt som genererar nöjda kunder.
  Daniel Larsson, systemutvecklare Göteborg.
Nybliven civilingenjör inom industriell ekonomi från Chalmers.  Vill bidra med engagemang och stort hjärta samt pusha lite extra för nytänkande tekniska lösningar.
  Rosmarie Nyberg, applikationskonsult Stockholm.
Har under senaste åren arbetat som Analyst på IT-företaget Benify. På Endeavor vill hon bygga långsiktiga och nya relationer med kunder som gynnar företaget långsiktigt – och bidra med positiv inställning.

 

– Vi är väldigt glada över att välkomna tre nya kollegor som med sina erfarenheter kommer tillföra nya kompetenser och därigenom göra vårt erbjudande ännu starkare på alla våra tre orter. Det känns extra kul att de lockas och inspireras av att vara en del av vår tillväxtresa och vår Endeavor-kultur, säger David Axelsson, VD på Endeavor.