fellowmind release

Endeavor – nu en del av Fellowmind

CRM Partners Group byter namn till Fellowmind och lanserar en ny strategi för att öka tillväxttakten och stärka sin position i Europa

 

I dag tillkännager CRM Partners Group ett namnbyte till Fellowmind. Samtidigt lanseras en ny strategi, som bygger på att vägleda kunderna i deras arbete med att digitalisera sina verksamheter. Fellowminds kunderbjudande innebär en tillgång till hela tjänsteportföljen inom Microsoft Business Applications-plattformen samt tjänster inom förändringsarbete.

Genom sin verksamhet på internationell nivå har Fellowmind de kompetenser och resurser som krävs för att omvandla och utveckla globala kunders verksamheter. Det nya erbjudandet och varumärket kommer att stödjas av en ny visuell identitet.

 – Vi har märkt ett ökande behov hos våra kunder att på ett integrerat sätt hjälpa kunderna med deras digitala transformation, säger Emiel Putman, VD och grundare av Fellowmind. Som ett resultat av de senaste årens tillväxt förfogar vi i dag över en betydande expertis gällande företags verksamhetsprocesser, både i ett internt och externt perspektiv, vilket krävs för att hjälpa våra kunder i deras förändringsarbete. I takt med tillväxten av vår tjänsteportfölj och vårt erbjudande passade inte längre vårt varumärke CRM Partners Group. Med lanseringen av Fellowmind skapar vi en stark organisation med flera ”boutiqueföretag”, där de enskilda företagen utifrån sin kompetens säkerställer att kunderna gillar att arbeta med den teknologi vi levererar och att teknologin arbetar för dom.

Mänskliga relationer – kärnan i den digitala framtiden

Fellowmind ser tekniken som en möjliggörare i arbetet med att utveckla mänskliga relationer, som är den verkliga kärnan i den digitala framtiden. Initialt handlar det om att digitala interaktioner ska kännas mer mänskliga, intuitiva och personliga. Men också att en automatisering av verksamheten minimerar den tid enskilda personer ägnar sig åt repetitiva och manuella uppgifter. Teknik skapar tid och utrymme för mer värdefulla och meningsfulla relationer. För Fellowminds del betyder det att vår roll förändras – från en teknikleverantör som implementerar IT-system till ett företag som vägleder kunderna i deras digitala transformationsresa.

Framtida tillväxt

Sex år efter grundandet av holländska CRM-partners (2005) öppnade Emiel Putman en tysk filial. CRM Partners Group blev då ett faktum och snart därefter genomfördes förvärv i Holland och Sverige. Fellowmind är nu det nya moderbolaget för de holländska företagen CRM Partners, Pulse and AXtension, tyska CRM Partners AG och det svenska företaget Endeavor. Tillsammans har dessa företag 450 medarbetare fördelade på åtta kontor i de tre europeiska länderna. Fellowminds vidare expansion i Europa ska nu ske både organiskt men också genom förvärv och ambitionen framöver är att koncernen inom fem år har cirka 1 500 medarbetare.

Samtliga nuvarande varumärken under Fellowmind kommer att behålla sin självständighet samt sina varumärken och identiteter.

Pressrelease in English

Besök www.fellowmindcompany.com

För mer information kontakta:

Michel Maniscalchi
+46 735 19 88 01
michel.maniscalchi@endeavor.se