Enertech är ny kund till Endeavor

Enertech väljer Dynamics 365 för en enklare vardag och högre produktivitet

Enertech AB, bolag inom den världsledande svenska värmekoncernen NIBE Industrier, väljer CRM-systemet Microsoft Dynamics 365 för att systematisera och effektivisera koncernens marknad, försäljningsprocess och kundservice. Affären omfattar 50 användare och projektet genomförs tillsammans med Microsoft-partnern Endeavor AB.

Enertech har valt Endeavor som partner för införande av ny systemlösning baserad på Microsoft Dynamics 365. En avgörande faktor till att valet föll på Microsoft Dynamics 365 är systemets breda funktionalitet samt flexibla plattform som möjliggör anpassning till att stödja Enertechs affärsprocesser. En viktig aspekt var också att stora delar av lösningen redan implementerats hos systerbolaget Nibe AB. Lösningen hanterar stöd för marknadsautomation, försäljning/offerthantering samt ärendehantering.

– Microsoft Dynamics 365 ger oss kontroll samt ett helintegrerat systemstöd för att förenkla vardagen för sälj och marknad vilket ska leda till en högre produktivitet. Vi känner oss väldigt nöjda och trygga med valet av Microsoft Dynamics 365 som system och Endeavor som partner, säger Mats Lindgren, försäljnings- och marknadschef på Enertech AB.

– Vi är väldigt glada att Enertech valt Microsoft Dynamics 365 och Endeavor som partner. Denna affär är ytterligare ett bevis på att Microsoft Dynamics 365 är en modern och långsiktig systemlösning samt att vår paketerade lösning för tillverkande bolag är attraktiv för många kunder, säger Michel Maniscalchi, Vice VD på Endeavor.

 

För mer information, kontakta

Michel Maniscalchi, Vice VD Endeavor
Tel. +46 735 19 88 01
michel.maniscalchi@endeavor.se
www.endeavor.se

Mats Lindgren, Marknads- och försäljningschef Enertech AB
Tel. +46 761462540
mats.lindgren@enertech.se
www.enertech.se

Wilhelm Strömberg, Microsoft
Tel. +46 761 69 80 08
wilhelm.stromberg@microsoft.com
www.dynamics.microsoft.com

Fakta om Enertech AB

Enertech AB är en av Europas ledande tillverkare av värmeprodukter och finns representerat via dotterbolag, återförsäljare och distributörer i ett stort antal länder över hela världen. All utveckling och tillverkning av värmeprodukterna sker på huvudkontoret i Småland. 

Fakta om Endeavor AB

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen genom smarta digitala lösningar. Våra innovativa tjänster och produkter är en trygg väg mot högre produktivitet och ökad lönsamhet i branscher som tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet. Sedan 2018 är vi en del av Fellowmind

Endeavor Michel

Michel Maniscalchi

Vice VD/Försäljning

Kontakta Michel om du vill diskutera digital strategi och hur en systemlösning kan implementeras hos ditt företag.

michel.maniscalchi@endeavor.se
+46 735 19 88 01