Gleitmo Technik

Gleitmo väljer Dynamics 365 för ökad kontroll och effektivitet

Nytt systemstöd ska stötta Gleitmo Technik AB i Kungsbacka på deras fortsatta tillväxtresa. Därför har de valt Endeavor som partner för införandet av en ny affärssystemslösning baserat på Microsoft Dynamics 365 Sales och Business Central.

Affären omfattar ett nytt systemstöd kring sälj (CRM), ekonomi, försäljning, lager, inköp och produktion (affärssystem) samt rapportering/uppföljning (BI).

– Det stöd som applikationerna i Microsoft Dynamics 365 erbjuder utgör en stor möjlighet för ökad kontroll och effektivitet i vår starka tillväxt. Tillsammans med Endeavors erfarenhet och kunskap av Dynamics 365 Sales och Business Central samt förståelse för vår verksamhet fällde avgörandet på val av system och partner, säger Jonas Lindhe, VD Gleitmo AB.

– Gleitmo är ett spännande företag med stark tillväxt och erbjuder intressanta lösningar, säger Anders Brunmarker, försäljningschef på Endeavor. Vi ser en stor potential till ökad effektivitet och kontroll genom införande av ett nytt affärssystem. Jag är helt övertygad om att valet av Dynamics 365 med Sales och Business Central tillsammans med Endeavor Ready kommer ge det stöd som Gleitmo behöver för att hantera en ökad tillväxt. Det faktum att Gleitmo även valt att använda Power BI för uppföljning och rapportering, visar på att de ser ett stort värde i en bättre uppföljning och analys, fortsätter Anders.

För mer information kontakta

Anders Brunmarker, försäljningschef Endeavor
Tel. 073-519 88 09
anders.brunmarker@endeavor.se
www.endeavor.se

 

Fakta om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central är ett molnbaserat affärssystem från Microsoft som hjälper små och medelstora företag att hantera deras verksamhetsdrift. Funktionalitet som ingår är bland annat ekonomi, projekthantering, logistik och lager, försäljning, inköp och produktion och service.

Fakta om Dyanimics 365 for Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales erbjuder en mycket berikad funktionalitet för marknad och försäljning. Systemet är mycket väl konstruerat och har satt användarvänlighet och funktionalitet i fokus.

Endeavor Ready

Endeavor Ready är en standardpaketering av Dynamics Business Central och Dynamics 365 Sales. Ready gör det enkelt att komma igång med standardapplikationerna i Dynamics 365 och levereras med färdiga användarmanualer för standardprocesser,

Fakta om Gleitmo AB

Gleitmo är en kemteknisk industripartner när det gäller specialsmörjmedel, släppmedel, lim, tätningsmedel och prototypmaterial. Gleitmo har lång erfarenhet av att samarbeta med innovation företag inom främst fordonsindustrin, verkstadsindustrin samt plast- och kompositindustrin i Sverige och Norge. 

Fakta om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen genom smarta digitala lösningar. Våra innovativa tjänster och produkter är en trygg väg mot högre produktivitet och ökad lönsamhet i branscher som tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet. Sedan 2018 är vi en del av Fellowmind

Anders Brunmarker

Anders Brunmarker

Försäljningschef

Anders är expert på affärssystem och kan allt om hur du kan få ut full potential i din affärsprocess.

anders.brunmarker@endeavor.se
+46 735 19 88 09