RSM väljer Microsoft Dynamics 365 från Endeavor

RSM väljer Microsoft Dynamics 365 för full kontroll vid expansion

RSM Sverige, världens sjätte största nätverk inom revision, skatt och rådgivning, väljer affärssystemet Microsoft Dynamics 365 inför en kommande nationell expansion. Affären omfattar cirka 100 användare i Sverige och genomförs tillsammans med Microsoft partner Endeavor AB.

RSM har valt Endeavor som partner för införande av ny systemlösning baserad på Microsoft Dynamics 365 där båda Microsoft-produkterna Customer Engagement och Business Central kommer införas. En avgörande faktor för varför valet föll på Microsoft Dynamics 365 är systemets flexibla plattform som möjliggör anpassning till att stödja RSMs processer samt att lösningen hänger ihop för de mest affärskritiska processerna. Lösningen kommer hantera försäljning/uppdragshantering, avtalshantering, fakturering samt ekonomi.

– Microsoft Dynamics 365 ger oss kontroll samt den flexibilitet vi behöver för att möta kundernas behov när vi expanderar. Ett av våra tydligaste krav är att få all information i ett system där alla funktioner är fullt integrerade och ingen onödig dubbelregistrering krävs. Utifrån vår kravspecifikation har Dynamics 365 som system och Endeavor som partner motsvarat våra förväntningar mycket väl, säger Fredrik Högström, IT-ansvarig på RSM Sverige.

– Vi är mycket glada att RSM väljer att arbeta med oss. Återigen visar det sig att vår paketerade lösning Endeavor Project är en stark systemlösning för tjänstebolag. Endeavor Project tillsammans med Dynamics 365 starka plattform gör att vi kan leverera en helhetslösning som täcker RSMs viktiga affärsprocesser. säger Michel Maniscalchi, Vice VD på Endeavor.

 

För mer information, kontakta

Michel Maniscalchi, Vice VD Endeavor
Tel. +46 735 19 88 01
michel.maniscalchi@endeavor.se
www.endeavor.se

Fredrik Högström, RSM
Tel. +46 31 719 17 38
fredrik.hogstrom@rsm.se 
www.rsm.global/sweden

Wilhelm Strömberg, Microsoft
Tel. +46 761 69 80 08
wilhelm.stromberg@microsoft.com
 www.dynamics.microsoft.com

 

Fakta om Microsoft Dynamics 365 Customer Engagement

Microsoft Dynamics 365 är en programvara för Customer Relationship Management, utvecklad av Microsoft, som adresserar de kundcentriska processerna runt marknadsföring, försäljning och kundservice. Produkten innehåller en mycket flexibel verktygslåda som låter kunden att ändra systemet för att integrera det i de egna processerna. Detta gör Dynamics 365 till ett av de mest flexibla CRM-systemen på marknaden.

Fakta om Microsoft Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics Business Central är ett affärssystem som hjälper små och medelstora företag att hantera deras verksamhetsdrift. Moduler som ingår är bland annat redovisning och ekonomi, projekthantering, logistik, order, inköp och service. Business Central är en del av en komplett lösning från Microsoft som hjälper verksamheten i arbetet och för att expandera effektivt.