Endeavor Ärendehantering

Varför ska du välja Dynamics om du jobbar i offentlig sektor?

Har du svårt att veta vilket IT-system som passar bäst för din kommun? Då är du inte ensam. I djungeln av IT-system kan det kännas omöjligt att navigera sig fram, framförallt när många system verkar snarlika. Det finns många anledningar till varför Dynamics 365 är en bra lösning för dig som jobbar inom offentlig sektor.

Vi frågade David Axelsson, vd på Endeavor, vilka han tycker är de främsta. Här tar vi upp några av dem!

1. En mångsidig plattformslösning

Med Dynamics 365 får du tillgång till en hel plattform med många olika intelligenta app-lösningar. Genom att samla flera produkter under ett tak kan ni enkelt samarbete avdelningar emellan, utan att behöva sätta er in i ett nytt system. Ni använda de funktioner som lämpar sig bäst för just er avdelning och kan sedan dela aktuell information direkt i molnet, i en och samma plattform.

2. En långsiktig partner

Microsoft Dynamics 365 är en plattform som det investeras mycket pengar i. Pengar som läggs på att ständigt utveckla och uppdatera plattformen. Det betyder att ni kan känna er säkra på att alltid ha den senaste tekniken och uppdateringarna tillgängliga.

3. Skalbar efter era behov

Ingen organisation är den andre lik, så varför förutsätta att alla behöver samma produkter och system? Ofta kommer det många funktioner med ett nytt IT-system och vissa av dem kommer ni aldrig utnyttja. I Dynamics kan ni själva välja att ta bort de applikationer och funktioner ni inte vill ha och därför inte riskera att betala för funktioner som inte behövs. Och den dagen ni eventuellt behöver dem är de lika enkla att addera till er Dynamics-plattform!

4. Kan enkelt integreras med andra Microsoft-produkter

Eftersom Dynamics är en Microsoft-produkt innebär det en enorm enkelhet i integrationen med andra produkter från Microsoft. Om ni redan använder program som till exempel Sharepoint eller Office (Word, Excel etc.) så kan dessa smidigt integreras med Dynamics.

Vill du veta mer om hur Dynamics 365 fungerar för offentlig sektor? Ladda ner vår guide ”Så väljer du rätt affärssystem för din kommun” nedan eller kontakta David Axelsson på david.axelsson@endeavor.se

Guide: Så väljer du rätt IT-system

Våra råd till dig som jobbar i kommun/landsting och som ska välja ny systemlösning.

Ladda ner guiden här!