Endeavor Robert_Linda

Så effektiviserar du din verksamhet med Business Central

Affärssystemet Dynamics 365 Business Central, som tidigare hette Dynamics NAV, är en komplett molnbaserad ERP-lösning som kan hjälpa till att effektivisera din verksamhet på flera plan. I Business Central arbetar du med ekonomi, försäljning, service och produktion i en och samma lösning. Genom att jobba smartare med alla dessa områden kan du effektivisera affärsprocesserna och driva in fler affärer.

Här går vi igenom några av de effektiviseringar som kan göras i Business Central. Genom att ha koll på funktionaliteterna och förståelse för hur de kan hjälpa just din verksamhet blir det lättare att få fart på affärerna och öka intäkterna.

1. Smidig hantering av ekonomin

Den mest centrala delen i Business Central är den funktionen som rör finanshantering. I den inkluderas givetvis alla grundläggande funktioner som kan förväntas av ett ERP-system, såsom övervakning av kassaflöden, förberedande av momsrapportering, bokslut och hantering av skulder. Förutom detta erbjuder Business Central möjlighet att skapa diagram i realtid så att du kan identifiera mönster och analysera ekonomin på ett djupare plan.

2. Smidig integrering med Office

Microsofts produkt Dynamics 365 Business Central är en del av Office-paketet. För dig som redan använder Office innebär det att Business Central smart och smidigt kommer integreras med dina övriga program som du använder i ditt dagliga arbete. Har ditt företag redan Dynamics 365 är ni alltså bara en app ifrån Business Central, vilket gör det till ett smidigt val av ERP-lösning.

Inspelat webinar: Är du trött på krångliga uppgraderingar i Dynamics NAV?

Se hur ett byte till molnbaserade Business Central ger dig helt automatiserade uppdateringar av nya funktioner.

Ladda ner webinar!

3. Fatta beslut på goda grunder

När all data är sammankopplad och du kan få en tydlig bild över verksamhetens redovisning, lager, inköp, försäljning och kundtransaktioner är det betydligt lättare att fatta välgrundade beslut. I Business Central får du den övergripande kontrollen över all data som behövs för att kunna fatta de där viktiga besluten som kommer ta din verksamhet närmare era mål.

4. Öka försäljningen

I Business Central får du en tydlig överblick över kunder. Det gör det lättare att prioritera vilka potentiella kunder ni ska lägga extra krut på att bearbeta, och vilka som kan få ligga på vänt. I Business Central kan ni enkelt prioritera detta baserat på till exempel omsättningspotential – vilket gör att ni kan omvandla offerter till pengar ännu snabbare! 

5. Anpassa systemet när dina behov förändras

Med ett skalbart system, som Dynamics 365 Business Central, får du möjlighet att anpassa ditt system utifrån dina behov. Så som det borde vara. Förutom att du har åtkomst till Business Central var du vill och när du vill finns möjligheten att anpassa lösningens funktioner när dina behov förändras. Det innebär att ni kan skala ner eller upp, och ta bort eller addera applikationer, helt baserat på vad ni är i behov av just nu. Dessutom hjälper Business Central till att stödja unika affärsbehov tack vare många bransch- och företagsspecifika funktioner och lösningar.

Vill du veta mer om hur du kan nyttja ditt affärssystem smartare och driva in fler affärer med hjälp av Business Central? Hör av dig till direkt till Anders Brunmarker så hjälper han dig vidare!

Anders Brunmarker

Anders Brunmarker

Försäljningschef

Anders är expert på affärssystem och kan allt om hur du kan få ut full potential i din affärsprocess.

anders.brunmarker@endeavor.se
+46 735 19 88 09

Fatta smartare affärsbeslut

Ta din verksamhet till nästa nivå med en komplett affärslösning.

Ladda ner din guide redan idag!