Webinar Endeavor

Fokusera på framtiden – så frigör du tid till strategi och analys

Känner du att du har hamnat i ”admin-träsket” där du lägger orimligt mycket tid på administration, och ges orimligt lite tid till strategi- och analysarbete? Då är du inte ensam. Genom att automatisera arbetsuppgifter som lika väl kan utföras av en dator kan du frigöra den där tiden – så att du kan ägna mer tid åt arbetsuppgifter som kräver mänskliga hjärnor.

I det här inlägget förklarar vi hur automatisering av prognos och budgetering kan hjälpa dig att frigöra tid och säkra siffrorna!

Automatisera allt som kan automatiseras

Även om inte allt kan automatiseras så är det väldigt mycket som kan automatiseras, och därmed effektiviseras, idag. Genom att låta systemen sköta delar av era administrativa sysslor kan ni frigöra tid till strategi, analys och innovation. Det är kanske viktigare än någonsin just nu.

Inspelat webinar: Omvandla relationer till omsättning med rätt analysverktyg

Få insikt i hur Power BI och Customer Insights hjälper dig förutse dina kunders nästa steg och skapa unika kundupplevelser.

Hämta webinar

Snabbare och mer felfri rapportering

Många väljer att göra egna rapporter i Excel. Även om det kan kännas bekvämt att rapportera på “sitt eget sätt” är den här typen av rapportering ofta känslig – och sällan inte i närheten av så effektiv som den skulle kunna vara. Genom att reducera delar av det manuella arbetet kan ni minimera risken att det blir fel i siffrorna. När en rapport inte längre behöver läsas in manuellt i rapporteringsverktyg kommer färre sifferfel att göras, samtidigt som ni frigör arbetstid. På det här sättet kan ni lita på era siffror och lägga alla era krafter på att säkra framtiden.

Automatisering, prognos och budgetering i Dynamics 365

De flesta företag som använder ekonomi-funktionen i Dynamics 365 behöver kunna skapa budgetrapporter. I Dynamics 365 kan går det bland annat att samla all data i ett och samma verktyg, i en övergripande visuell vy, och få en god överblick över all data. Du kan läsa mer om Dynamics 365 och systemets olika funktioner här.

Vill du veta mer om hur automatiserade processer och smarta system kan hjälpa er att hitta ett proaktivt arbetssätt och säkra framtiden? Ladda ner vår guide om proaktiv försäljning här nedan ⇓ 

Guide: Bli proaktiv med rätt verktygslåda!

Guiden lyfter 5 framgångsfaktorer om hur du tar din verksamhet till nya nivåer genom proaktiv försäljning och Dynamics 365!

Ladda ner guiden här!