Power Platform & Power Apps

Power Apps – förenkla för användarna med smarta appar

Gå från stora formulär till smidiga appar och gör det enklare för säljarna, samtidigt som du ser till att dina kunder får den service de behöver. Power Apps-plattformen demokratiserar skapandet av affärsappar genom att du som användare själv kan skapa funktionella och användarvänliga applikationer. Utan att skriva kod.

I det här blogginlägget tar vi upp de sex främsta fördelarna och funktionerna som kommer med Power Apps.

1. Definiera ditt företags framtid, utan kod

I Microsofts verktyg Power Apps ges ni möjlighet att själva skapa, bygga, publicera och dela applikationer – utan att behöva skriva någon faktisk kod. Det innebär bland annat att ni kan arbeta snabbare, mer integrerat och mer proaktivt – och lägga grunden för framtiden.

2. Omvandla manuella processer till digitala och förenkla dem

Power Apps-plattformen möjliggör snabb apputveckling där ni själva kan skapa affärsanpassade applikationer, som kan delas och nyttjas internt. Apparna ansluts till de data ni själva väljer, och kan köras såväl i webbläsare som från mobila enheter. Med applikationer skapade ur Power Apps får ni de funktioner för arbetsflöden och affärslogik som krävs för att kunna automatisera, digitalisera och förenkla arbetsprocesserna.

3. Lika enkelt att jobba i som Powerpoint och Excel

Power Apps är utvecklat och designat för att vara användarvänligt och enkelt. Genom en drag-and-drop-funktion kan användaren smidigt lägga till textfält, bilder, videos och formulär. Om du är van att skapa Powerpoint-presentationer eller använda jobba i Excel, kommer du inte ha några problem med att bygga applikationer i Power Apps – milljön och strukturen påminner om båda programmen.

Inspelat webinar

Power Apps - så får du en enklare vardag och mer tid för att sälja med en effektiv app.

Se webinar här!

4. Dynamisk och användarvänlig design

Power Apps-verktyget erbjuder inte bara en användarvänlig miljö under själva app-utvecklingen, även de färdiga applikationerna kommer vara dynamiska och användarvänliga. På så sätt kan alla på bolaget enkelt förstå och börja använda apparna, utan någon längre startsträcka.

5. Smidig integration med Dynamics 365

Eftersom Power Apps är en Microsoft-produkt är den skapad för att enkelt kunna integreras med andra system och applikationer från Microsoft. Som till exempel Dynamics 365, med tillhörande system och program. Det innebär bland annat att ni kan skapa appar i Power Apps som redan är kopplade mot er befintliga affärsdata, som används i Dynamics. Läs mer om hur det fungerar här.

6. Utökningsbar plattform för den erfarna utvecklaren

Power Apps lämpar sig inte bara för dig som inte kan koda, utan även den mer erfarna utvecklaren kan skapa mer avancerade applikationer i Power Apps. Den utökningsbara plattformen ger möjlighet att interagera med data och metadata, skapa anpassade appar och tillämpa affärslogik.

 

Vill du och ditt företag skapa affärsappar smidigt och säkert, utan kod?

Vi på Endeavor kan Power Apps och har koll på allt du behöver veta – inklusive hur produkten bäst bör implementeras. Hör av dig till oss så hjälper vi er att komma vidare.

Endeavor Michel

Michel Maniscalchi

Vice VD/Försäljning

Kontakta Michel om du vill diskutera digital strategi och hur en systemlösning kan implementeras hos ditt företag.

michel.maniscalchi@endeavor.se
+46 735 19 88 01