3 anledningar att välja Microsoft Dynamics 365

Allt för ofta upplever företag att deras IT-stöd snarare är ännu en arbetsbörda än en effektiviseringsmetod. Ett affärs- och CRM-system borde vara det ultimata sättet att frigöra tid, förenkla processer och möjliggöra för effektivisering. Så att din verksamhet istället kan fokusera på att locka nya kunder, säkra leveranser och tänka framåt. Söker ni ett enkelt och effektivt system är Dynamics 365 det säkra valet.

3 anledningar-att-valja-microsoft-dynamics-365.jpg

I en tid då det blir allt svårare att sticka ut med sina produkter och tjänster på en evigt växande marknad, blir en stark och sammanhållen verksamhet a och o för att lyckas. En bra start kan vara att se över dina IT-lösningar och fundera på om de faktiskt hjälper eller stjälper din verksamhet.

Dynamics 365 är en heltäckande tjänst som ger dig och dina medarbetare en hel verktygslåda av möjligheter, så att ni kan fokusera på att stå ut på marknaden och få nöjdare kunder.

Här har vi listat 3 anledningar till varför du ska välja Dynamics som helhetslösning för ditt företag!

1. Systemet är molnbaserat och multifunktionellt

Dynamics 365 är en gemensam och molnbaserad plattform för intelligenta applikationer, som i sin tur kan användas inom olika avdelningar i verksamheten. Genom givna synergieffekter i systemet, kan användare från olika delar av verksamheten använda sig av samma grunddata för olika typer av arbetsuppgifter.

Eftersom allt lagras i molnet, kan data från en hel organisation komma till användning, och i och med det sparas både tid och pengar.

Använder ni redan andra produkter från Microsoft såsom Office-paketet (Microsoft 365) eller Sharepoint, kan dessa smidigt integreras i Microsoft Dynamics och säkerställa att ingen information går förlorad.

Vill säljavdelningen enkelt kunna plocka ut månadens senaste säljunderlag? Vill kundtjänst snabbt få mer information om en kund? Eller vill marknadsteamet förstå vilka produkter som fungerar bättre än andra?

Allt detta går att göra på ett och samma ställe med hjälp av ett molnbaserat och heltäckande affärssystem, som Dynamics 365. Genom automatiserade funktioner i plattformen kan ni på detaljnivå läsa av trender, avvikelser och statistik om er verksamhet.

Det innebär mindre dubbelarbete, ett mer integrerat samarbete och en större möjlighet till proaktivitet inom organisationen. Att minska på andelen manuella arbetsuppgifter frigör även tid – tid som istället kan användas till att planera inför framtiden!

2. Dynamics är skalbart och anpassat efter företags unika behov

Microsoft Dynamics 365 är skapat under förutsättningarna att inget företag är det andra likt. Det ska vara enkelt att anpassa sitt affärssystem så att det passar just din verksamhet, och det ska självklart synliggöras även i priset.

Välj och vraka mellan Dynamics olika funktioner och applikationer för att skapa ett system som passar just ditt företags arbetsprocesser och förutsättningar, och skala upp eller ned beroende på era behov. Självklart betalar ni också enbart för de funktioner ni använder.

Microsoft erbjuder en rad olika licensieringsmodeller som ger er möjligheteten att antingen hyra eller köpa Dynamics 365. Implementeringen kan göras internt, tillsammans med en av våra hostingpartners, eller i en kombination av båda.

Skulle ni uppleva ett behov av en funktion som ni ännu inte har, går det enkelt att addera fler applikationer allt eftersom. Det är just den skalbarhet som gör Dynamics till ett system att räkna med.

GUIDE: Proaktiv försäljning och tillväxt med Dynamics 365

Letar du efter en verktygslåda som innehåller allt du behöver för att ta din verksamhet uppåt och framåt? Den här guiden hjälper dig på rätt väg!

3. Plattformen erbjuder lättanvända lösningar som frigör tid

Ett affärssystems främsta uppgift är att möjliggöra för medarbetare att lägga mer tid på sina kunder. Oavsett vilken avdelning du tillhör, ska systemet erbjuda en enkel och lättillgänglig översikt som skapas enligt automatiserade processer.

Dynamics erbjuder ett system som är både lättanvänt och multifunktionellt. Med hjälp av skräddarsydda dashboards, i kombination med smarta processer och lösningar som är långsiktiga snarare än framhastade, kan Dynamics 365 hjälpa din verksamhet att nå sina mål istället för att försvåra förändringsarbetet.

Läs vidare om hur du kan skräddarsy din verksamhets rutiner och processer med Microsoft Dynamics 365 här

Vill du veta mer?

Vi på Fellowmind har över 20 års erfarenhet av att implementera smarta CRM-system och intelligenta analysverktyg för företag i tillväxt. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig välja rätt är du varmt välkommen att höra av dig till Andreas Khemiri!