Endeavor Robert_Linda

4 tips – så hittar du rätt Project Management-lösning!

Smarta processer för projekthantering, avtal och fakturering kan vara avgörande för er affär. Genom att digitalisera, automatisera och effektivisera era processer kan ni hitta ett mer proaktivt arbetssätt, där ni alltid ser till att ligga steget före.

Vi har pratat med vår säljchef Michel Maniscalchi om vad som är viktigt att tänka på i jakten på rätt lösning för avtal, projekt och fakturering – Project Management.

Här är våra 4 främsta tips!

1. Tänk långsiktigt och bana väg för proaktivt arbete

Den bästa Project Management-lösningen är den som ni kan växa och jobba långsiktigt i. Försök hitta en lösning som inte bara hjälper er just nu, utan som också bäddar för ett proaktivt arbete.

En flexibel lösning som enkelt kan integreras med andra system, och skalas upp och ner efter era behov, är en som ni kommer kunna växa i. 

2. Utgå ifrån ett abonnemangsbaserat betalsätt

Välj ett system som är format efter moderna betal- och faktureringssätt. Allt fler fakturerar enligt abonnemangsmodeller, där man betalar månadsvis eller periodvis.

Om ni också tar betalt och hanterar fakturor enligt denna modell på är det extra viktigt att ni kan titta på era framtida siffror och ha ett proaktivt synsätt på intäkterna.

I ett modernt och molnbaserat system kan ni på ett smidigt sätt förutspå intäkter, och därmed jobba med mer långsiktiga affärsplaner.

5 sätt att få kontroll över kundresan

Webinar för dig som jobbar i tjänstebolag och som vill veta mer om automatiserad abonnemangshantering.

Se inspelat webinar här!

3. En automatiserad lösning är en smidig lösning

En automatiserad lösning där alla delar är integrerade och samlade gör tveklöst arbetet mer effektivt. Du får ordning på faktureringen, kontroll på processerna, rätt siffror levererade, och möjlighet att snabbare mata in rätt siffror.

Allt detta sammantaget gör att ni (återigen) kan hitta ett mer proaktivt arbetssätt som banar väg för goda affärer.

4. Se till att lösningen möter era behov

Utgå alltid först och främst från era behov när ni ska köpa in ett nytt system, oavsett vilket typ av system det gäller. Det kan låta självklart men det är vanligt att välja system efter vad andra väljer, och efter vad som anses bra.

Men det viktigaste är trots allt att systemet kan möta era behov och ge stöd i de delar som är mest affärskritiska för just er.

Om du har behov av flexibilitet och integrationsmöjligheter ska du välja en lösning som verkligen möter era behov av detta.

Och om ert främsta behov är att kunna samla alla processer under ett och samma tak bör detta vara en prio-funktion.

Vårt svar på framtidens system för avtal och fakturering!

Vårt molnbaserade system Endeavor Project hjälper er att hålla reda på alla delar kring avtal, projekthantering och fakturering.

Oavsett om ni jobbar med avtal enligt fastpris, eller om det är för löpande/periodisk fakturering så kommer ni vilja ha en lösning där allt samlas i samma vy.

I Endeavor Project ligger allt samlat i en och samma plattform, och genom att alla processer kan integreras med varandra slipper ni dubbelarbete. Det är bara några av många fördelar med systemet.

 

Vill du veta mer om hur vi på Endeavor kan hjälpa just ditt företag?

Vi på Endeavor tror på att hitta skräddarsydda lösningar för varje enskild kund, och ser alltid till kundens specifika behov innan vi föreslår en lösning.

Kontakta oss här eller hör av dig direkt till Michel Maniscalchi om du vill ha hjälp att hitta en skräddarsydd lösning för dig och ditt företag.