Endeavor, trivas på jobbet

5 digitala trender att hoppa på hösten 2021

Känner du dig utvilad och fylld med ny energi efter semestern – och redo att verkligen börja titta på hur ni kan utveckla er verksamhet genom smarta digitala verktyg? Efter mer än ett år av arbete på distans har digitaliseringen skyndats på avsevärt och det är nu viktigare än någonsin att hoppa på den senaste tekniken.

Här listar vi fem digitala trender att hoppa på under hösten 2021.

1. Molnbaserade tjänster och affärssystem

Till följd av pandemin har många av oss flyttat hem kontoret, och allt pekar på att flexibelt arbete är här för att stanna även i framtiden. Men för att kunna jobba mer flexibelt ställs högre krav på tillgång. Vi behöver komma åt vårt arbete var vi än är, och dessutom hitta smidiga sätt att integrera system med varandra.

Har du inte gjort det redan, så är det definitivt läge att ta steget och investera i starka och flexibla IT-lösningar. Främst av allt molnlösningar, säkerhetslösningar och verktyg där vi kan kommunicera enkelt med varandra. Vi på Endeavor hjälper dig att ta det steget.

Vi erbjuder smarta digitala lösningar för det flexibla arbetet. Så att du kan jobba lika bra från sommarstugan som från kontoret.

Med Microsoft Dynamics 365 får du ett sömlöst och molnbaserat system där allt är samlat i molnet – affärssystem, CRM-system och kommunikation via Teams.

Med Microsoft Power Platform, som kan integreras med Dynamics blir analys av data och automatiserade processer enkelt och skalbart, var du än är.

2. Smidiga kundresor och upplevelser

Dina kunder blir alltmer digitalt mogna och förväntar sig snabb och smidig service – vare sig klockan är åtta på morgonen eller tolv på natten, eller om de använder en mobil eller dator.

En trend som vi tror är värd att hoppa på för att du fortsatt ska kunna driva gynnsamma affärsresultat är så kallad End-to-end Customer Experience. Det innebär att du erbjuder dina kunder en mer komplett och personlig upplevelse. Detta kan du göra genom att införa ett tätare arbete mellan olika avdelningar, vilket blir möjligt när ni jobbar med rätt teknik.

Med Microsoft Dynamics 365 kan hela företaget jobba i samma system. Och i kombination med AI och ML-teknik som automatiserar processer och ger dina kunder anpassade erbjudanden, kan du erbjuda dina kunder en bättre köpresa. Enkelt, effektivt och riktigt smidigt!

3. Hyperautomation genom AI och ML-teknik

Att arbeta i olika system är inte längre gynnsamt och man halkar lätt efter som organisation. Fler och fler företag inser därför nu värdet i att automatisera sina affärsprocesser genom smart teknik. Hör du till dem som är redo att optimera ert arbete i så hög utsträckning som det går? Då ska du sikta in dig på hyperautomation.

Hyperautomation innebär att du kan använder dig av AI och ML-teknik, kombinerade med andra programvaror, för att automatisera så mycket som möjligt. Det är ett perfekt sätt att ta sig an ny teknik, hänga med i loopen och samtidigt underlätta arbetet för hela verksamheten.

Med vårt verktyg Power BI får du ett Business Intelligence-verktyg som använder Artificiell Intelligens (AI) och Machine Learning (ML) för att verkställa processer och som fattar beslut om vilken information du har användning för.

Ladda ner inspelat webinar: Förutse vad alla behöver

Köpa AI till fastpris! Våra experter visar under 30 minuter hur du enkelt kommer igång med AI i din digitala plattform.

Se webinar här!

4. Ökad cybersäkerhet med AI och Machine Learning

I och med att vi har jobbat mer på distans och även kommer göra det i framtiden ökar riskerna för cyberattacker. Vill du fokusera på hur du ska skydda dina system, din data och dina medarbetare inför framtida hot är smarta system som använder AI och ML-teknik något att hålla ögonen på.

Förutom att det kommer innebära att vi kan automatisera och ta smartare beslut, kan tekniken även identifiera avvikande aktivitet, säkerhetsincidenter och skydda säkerhetsluckor.

Säkerhetsansvariga bör fokusera på tre nyckelområden framöver: att skydda AI-drivna system, att utnyttja AI för att stärka det egna skyddet och försöka förutse hur en angripare kan använda AI.

Använder ni Dynamics 365 ligger er data säkert i en molntjänst som finns lagrad fysiskt på ett eller flera datacenter, som kan vara placerade på flera olika platser. När data finns lagrad på flera fysiska platser innebär det att ni alltid har en säkerhetskopia.

Kopplar ni dessutom på vårt Power BI-verktyg kan AI och ML-teknik analysera och upptäcka avvikelser i tid, vilket ger en inblick i möjliga säkerhetshot.

5. Affärsanalys genom Internet of Behaviors (IoB)

Att inte behöva gissa sig till nya säljstrategier och marknadsföringsinsatser, utan istället lämna besluten åt teknologin blir allt vanligare. IoB är den teknologi som gör att vi kan påverka människors beteende genom insamlad data från deras vardag.

För att jobba med denna teknik kan ni använda er av exempelvis smarta CRM-system där ni kan samla in data från såväl den digitala som den fysiska världen och få förslag på vad ni ska göra härnäst.

Detta är en skattkista för de flesta verksamheter eftersom man kan jobba med affärsanalys på en helt ny nivå.

På Endeavor erbjuder vi användarvänliga affärssystem, CRM-system och analysverktyg som rustar er för en framtid där IoB är en självklarhet.

 

Vill du hoppa på höstens trender, och göra det tillsammans med oss på Endeavor? Kontakta oss för att höra mer om hur vi kan hjälpa dig!