Kreativ Dynamics-konsult med kundfokus

Applikationskonsult, Göteborg/Stockholm

 

Vi söker dig som inte kan allt

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som konsult hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker helt enkelt dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

I rollen som applikationskonsult  arbetar du både med implementationsprojekt av Microsoft Dynamics 365 och vidareförädling av de paketeringar vi levererar. I projekten är du delaktig i förstudier och ansvarar därefter för uppsättning och anpassning av systemet anpassat till kundens verksamhet samt utbildning. Du är kreativ och engagerad och van vid att jobba i Microsofts miljöer. Dessutom har du ett genuint intresse för CRM och kompetens inom Marketing Automation, Sales Automation och/eller Customer Service i Microsoft Dynamics 365.

För att passa för rollen har du:

  • Relevant teoretisk utbildning
  • Minst 3 års erfarenhet av Dynamics 365 och gärna en certifiering i Microsoft Dynamics 365 (f.d. CRM)
  • Gärna tidigare erfarenhet av säljsystem, affärssystem eller ärendehantering
  • En fördel om du behärskar JavaScript samt allmänna anpassningar (nya entiteter, workflow etc.)
  • Konsulterfarenhet och drivs av att hitta smarta lösningar som för kunden framåt.

Tjänsten kommer vara placerad i Göteborg eller Stockholm. Vi intervjuar löpande så skicka in din ansökan redan nu! Viktigast för oss är att hitta rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss.

Om Endeavor

Endeavor effektiviserar och förenklar affärsprocessen för kunder inom tillverkningsindustrin, tjänstebolag, retail och offentlig verksamhet genom smarta digitala lösningar. Sedan 2013 har vi implementerat mer än 200 system, nationellt som internationellt. Vårt erbjudande är kostnadseffektiva systempaket där välkända produkter och tjänster för CRM och affärssystem integreras i ett enda användarvänligt system. Med teknisk kompetens, lång erfarenhet och hög hjälpsamhetsfaktor sköter vi allt från behovsanalys till systemimplementation och support. Då blir det ordning och reda i våra kunders affärer. Läs gärna mer om oss på www.endeavor.se

ANSÖK HÄR

 

Vill du ha mer information är du välkommen att kontakta:

Margaretha Noll
margaretha.noll@endeavor.se
+46 735 19 88 10