Inspelat webinar

AI ur ett enklare perspektiv

Don't go for the sexy problem. Go for the most boring problem. It's the boring problem where you get the disproportionate benefit

DJ Patil, ex-Chief Data Scientist of the USA

DNA:et för varje företag är unikt.

Men en gemensam nämnare i näringslivet är dock behovet av att anpassa sig till ett ständigt utvecklande och konkurrenskraftigt landskap. Det finns många sätt att anpassa sig på för att kämpa sig upp till toppen.

En ofta viktig del av denna anpassning är användningen av digital teknologi. Artificiell Intelligence (AI) och Machine Learning är två heta ämnen som man hör mycket om men som många inte riktigt har fått ett grepp om än och som vi kanske inte riktigt känner oss 100% bekväma med att inkludera i den digitala plattformen. Men det ska det bli ändring på framåt. AI och ML behöver inte vara så komplicerat som det låter.

Lovisa Lissborg Nordenskiöld och Sofia Sahlberg berättar under detta webinar hur du kan arbeta proaktivt och skapa bättre affärsinsikter med stöd i er data, med bland annat verktyg ifrån Microsofts plattform. Du får även se lösningar som genom AI och Machine Learning visar hur din kunddata kan sammanställas och ge dig insikter som driver omsättning.

Under ca 30 minuter får du svar på:

  • Hur kan min data hjälpa mig att sälja och utveckla min affär?
  • Hur kan vi AI och Machine Learning hjälpa oss som företag, i ett ständigt utvecklande och konkurrenskraftigt landskap?
  • Hur kan vi enkelt visualisera detta för våra medarbetare?
  • Vad innebär verktyg som Customer Insights och Power BI, samt vad är Machine learning?
  • Hur kan vi omvandla vår data till värdefull information?
  • Hur kan Microsofts plattform hjälpa vårt företag att förvalta vår digitala resa?