Ladda ner din guide som banar väg för utveckling:

6 viktiga byggstenar för tillväxt

En stor fördel vi ser sen vi skaffade Dynamics 365 är att vi har ett system som alla har tillgång till. Det innebär till exempel att sälj och marknad smidigt kan följa varandras processer och supporten ser om det sker förändringar på säljavdelningen. Integreringen gör att vi jobbar mer sammansvetsat och kan effektivisera våra flöden.

Helene Fogelberg, Sectra

Tid, lönsamhet, innovation, förändring, kultur & attraktion

6 byggstenar som är avgörande att ha på plats för att bana väg för tillväxt och utveckling!

 

I den här guiden förklarar vi, med backning från några av våra kunder, hur din verksamhets molnbaserade IT-stöd kan stärkas av de 6 byggstenarna tid, innovation, kultur, lönsamhet, förändring och attraktion.

För en fungerande IT-miljö som lirar med både människor och affärsmål är en nödvändighet för att driva en väl fungerande verksamhet idag. Det är först när tekniken verkligen underlättar och skapar möjligheter som den är värd att betala för.

Så redan vid planering och utformning av er kravspecifikation är det en god idé att plocka fram verksamhetens strategidokument. För du vill ju att ert affärssystem, CRM-system och andra IT-verktyg ska stötta det arbete som ligger framåt i tiden.

Ladda ner, läs och fortsätt växa!