Inspelat webinar: Förändringsledning

Arbeta aktivt med ledarskapet för att skapa energi & laganda i ditt IT-projekt

Skapa en relation mellan din organisations strategi och era projektmål, inte bara när det kommer till teknik utan också hur du får med dig användarna. Det är den kombination som gör att du i slutändan når dina mål.

Martijn Euyen, Practice Manager CRM Partners

Står du i startgroparna att investera i ett nytt IT-projekt?

 

Tänker du att ett det nya IT-systemet kommer lösa alla era problem men känner dig samtidigt osäker på hur du ska få dina medarbetare med på tåget i tider där vi jobbar på distans och fysiska möten minskat drastiskt?

Det vanligaste misstaget som görs vid en investering av IT-projekt är nämligen att man glömmer involvera de som sen ska använda systemet. Och om du inte känner du dig delaktig och motiverad är det svårt att känna glädje och engagemang över själva förändringen.

Genom att redan i början av ett projekt fokusera på förändringsledning och involvera medarbetarna på rätt sätt går det att tillsammans skapa de effekter, förändringar och resultat som du vill ha ut av din investering.

Hur kan vi driva på lagandan & den kollegiala energin?

 

Idag finns så mycket digital teknik som möjliggör lyckade projekt även när vi inte kan ses rent fysiskt.  Men det kan också vara värt att investera i extra resurser redan i början av projektet. Att ta hjälp av en extern expert som stöttar i projektplanering och i hur projektet ska introduceras till ditt team.

Magnus Franzén och Björn Lindell har lång erfarenhet av att jobba med projektledning och förändringsledning. Två av deras bästa tips inför ett nytt projekt och som även funkar i en digital värld är;

1. Investera tid och pengar i förarbetet
2. Vilket behov finns hos våra medarbetare och vilken kommunikation de är i behov av

Under webinariet pratar Magnus och Björn om hur du får in detta i din projektplanering och delar även med sig av sina många och långa erfarenheter från IT-projekt i flera olika branscher och organisationer.

Se inspelat webinar – ladda ner via formuläret!

 

Björn Lindell Endeavor

Björn Lindell

Regionchef/Konsultchef

Kontakta Björn om du vill veta mer om hur du genom en smart affärsprocess får ett lyckat IT-projekt som gör livet enklare för användaren.

bjorn.lindell@endeavor.se
+46 735 19 88 33
Magnus Franzén

Magnus Franzén

Projektledare

Kontakta Magnus om du vill veta mer om hur ditt IT-projekt blir lyckat genom att aktivt jobba med förändringsledning.

magnus.franzen@endeavor.se
+46 735 19 88 64