Webinar Förändringsledning 8 maj

Blev inte resultatet av ditt IT-projekt som du hade tänkt dig?

Skapa en relation mellan din organisations strategi och era projektmål, inte bara när det kommer till teknik utan också hur du får med dig användarna. Det är den kombination som gör att du i slutändan når dina mål.

Martijn Euyen, Practice Manager CRM Partners

Se till att ditt IT-projekt når den effekt & nytta som du önskar

 

En vanlig tanke när det investeras i ett nytt IT-projekt är att den nya tekniken kommer lösa alla problem. Fokus läggs på att få ihop befintliga system med det nya och fundera över hur data ska hämtas in och användas. Effekten och resultatet av din investering blir då sällan som du önskade.

Hur ska du då se till att ditt IT-projekt får önskat resultat?

En anledning till att resultat uteblir är att man i det intensiva IT-projekt glömmer att involvera människorna som sen ska använda systemet. Om inte de känner sig delaktiga och motiverade är det svårt att få deras engagemang och glädje till förändringen.

Men oavsett om du är mitt uppe i ett projekt eller har haft systemen ett tag så finns det hopp! Genom att fokusera på förändringsledning och att involvera medarbetarna på rätt sätt kan vi tillsammans skapa de effekter, förändringar och resultat som du var ute efter från början.

Magnus Franzén och Björn Lindell har lång erfarenhet av att jobba med projektledning och förändringsledning och delar här med sig av sina erfarenheter från IT-projekt i många olika branscher och organisationer.

Se vårt inspelade webinar och få tips och idéer på hur du med aktivt förändringsarbete kan få ut max av din IT-investering!

 

 

Björn Lindell Endeavor

Björn Lindell

Regionchef/Konsultchef

Kontakta Björn om du vill veta mer om hur du genom en smart affärsprocess får ett lyckat IT-projekt som gör livet enklare för användaren.

bjorn.lindell@endeavor.se
+46 735 19 88 33
Magnus Franzén

Magnus Franzén

Projektledare

Kontakta Magnus om du vill veta mer om hur ditt IT-projekt blir lyckat genom att aktivt jobba med förändringsledning.

magnus.franzen@endeavor.se
+46 735 19 88 64