Kostnadsfritt webinar 28/1

Sy ihop alla delar i affären genom att nyttja kraften i Dynamics 365

Ett nytt system kommer inte att lösa alla dina problem, men det är ett verktyg som gör det möjligt att skapa verklig förändring.

Anders Brunmarker, Försäljningschef Endeavor AB

Förenkla din affär med en helintegrerad plattform

Ett webinar där du under ca 45 minuter får höra hur du enkelt syr ihop processerna i Dynamics 365 för ett automatiserat flöde genom hela kundresan. Från lead och offert, till fakturering och uppföljning.

Vi har i det här webinaret parat ihop oss med vårt systerföretag Orango för att tillsammans demonstrera kraften i Dynamics 365. Du kommer få se hur du kopplar samman hela flödet i kundresan, från leadregistrering och offert, till fakturering och uppföljningsstatistik genom en inloggning.

Under demonstrationen av ett typiskt exempel på en flödeskedja kommer vi att länka samman ett urval av mängden lösningar från Dynamics 365 som:

  • PowerApps
  • Power Automate
  • Sales
  • Business Central
  • Power BI

Efter presentationen har du möjlighet att få svar på dina frågor om en helintegrerad plattform med Dynamics 365. Om du får förhinder eller datumet inte passar får du en länk till inspelningen av presentationen via mejl om du redan anmält dig till webinaret.

Välkommen med din anmälan!

 

Webinaret körs via verktyget GoToWebinar. Efter anmälan kommer du att få ett mejl från dem med länk och instruktioner om hur du kopplar upp dig.