Inspelat webinar

Använd din guldgruva för att växa & utveckla din affär

If we have data, let's look at data. If all we have is opinions, let's go with mine.

Jim Barksdale

Använd din data för att växa & utveckla din affär

 

En alldeles egen guldgruva, visste du att du med största sannolikhet har en sådan redan? För att kunna växa och utveckla er affär är den smartaste och snabbaste vägen dit att faktiskt använda den skatt ni redan har – nämligen er data! För genom att driva olika intelligenta aktioner från er data kan ni snart se att ni äger en mycket värdefull guldgruva.

Visste du att organisationer som utnyttjar kunddata för affärsinsikter ökar sina intäkter med mellan 5 och 10 procent? Samtidigt som de minskar kostnaderna inom 2-3 år med mellan 15 till 25 procent? De här siffrorna är såklart inte slumpartade, utan resultatet av kloka beslut som baseras på en tydlig IT-strategi och en smart och medveten hantering av data.

Du och ditt företag kan också bli en av dessa organisationer, och det behöver inte ta en evighet eller kosta en förmögenhet.

Lovisa Lissborg Nordenskiöld berättar under detta webinar hur du kan arbeta proaktivt och skapa bättre affärsinsikter med stöd i er data, till exempel genom att använda lösningar från Microsofts plattform. Med verktyg som genom AI och maskininlärning kommer hon visa hur din kunddata kan sammanställas och ge dig insikter som driver omsättning.

För det är genom att förstå dina kunder som du kan skapa värde, nya affärsmöjligheter och bygga lojala kundrelationer som håller för en lång tid.

Under 30 minuter får du svar på:

  • Hur kan min data hjälpa mig att sälja?
  • Hur kan vi vara proaktiva gentemot våra kunder?
  • Hur kan vi enkelt visualisera detta för våra medarbetare?
  • Vad innebär verktyg som Customer Insights, Power BI och Azure Machine Learning?
  • Hur kan vi omvandla vår data till en guldgruva?
  • Hur kan Microsofts plattform hjälpa vårt företag att förvalta vår guldgruva?