Inspelat webinar Customer Insights & Power BI

OMVANDLA RELATIONER TILL OMSÄTTNING!

61 % av kunder slutade göra affärer med minst ett företag förra året på grund av dålig kundupplevelse.

Källa: www.accenture.com

Vill du kunna förutse dina kunders nästa steg genom att förbättra deras upplevelse?

 

För att vara konkurrensmässig på dagens marknad, som blir mer och mer digital, måste du hitta vägar för att skapa meningsfulla relationer med dina kunder. Genom att utnyttja kraften i er data kan du bättre förstå sammanhanget bakom kundens beteenden. Då kan du använda den informationen till att förbättra kundens upplevelse av er och omvandla detta till omsättning.

Under detta inspelade webinar får du veta mer om hur du kan arbeta proaktivt och skapa bättre kundupplevelser med Microsofts plattform. Du får se ett verktyg som genom AI och maskininlärning visar hur din kunddata kan sammanställas och ge dig insikter som driver omsättning.

För det är genom att förstå dina kunder som du kan skapa värde, nya affärsmöjligheter och bygga lojala kundrelationer som håller för en lång tid.

Under 30 minuter får du svar på:

  • Hur kan du förutsäga dina kunders nästa steg genom att förbättra kundupplevelsen?
  • Hur kan du vara proaktiv gentemot dina kunder?
  • Hur kan du enkelt visualisera detta för dina medarbetare?
  • Vad är en samlad kundprofil?
  • Vad innebär verktyg som Customer Insights och Power BI?
  • Hur kan Microsofts plattform hjälpa mitt företag att uppnå våra mål?

Välkommen att ladda ner webinar!

Lovisa Lissborg Nordenskiöld är applikationskonsulten som blev projektledare och som nu hjälper Endeavors kunder att hitta både de rätta såväl som nya lösningar i sin roll som affärsarkitekt. Lovisa använder sin erfarenhet från stora kundprojekt och visar på hur ny teknik kan skapa nya möjligheter för användarna, i detta fallet med fokus på att låta analyser och rapporter hjälpa dit skapa kundupplevelser i världsklass.

Peter Nicks har jobbat på Microsoft i 20 år i flera olika roller. Idag har han fullt fokus på Dynamics 365 och Microsofts affärsapplikationer inom bland annat ERP och CRM. Under det här webinaret kommer Peter att ge en introduktion till Dynamics 365 som plattform och hur det hela hänger ihop – dels inom Dynamics 365 men även med Azure och Office 365.