Inspelat webinar - Microsoft Dynamics 365

Sälj smartare och snabbare med världens främsta CRM-system

Microsoft Dynamics 365 ger oss kontroll och den flexibilitet vi behöver för att möta våra kunders behov när vi expanderar.

Fredrik Logenius, VD Optidev

Låt ditt CRM-system tala om för dig vad du ska göra!

 

En av de vanligaste drivkrafterna för dig som arbetar med sälj är att hela tiden hitta det där lilla extra som gör kunden nöjd. Med ett smart CRM-system får du det stöd som gör att du kan fokusera på att hela tiden ha en förståelse för kundens verksamhet och utmaningar.

Microsoft Dynamics 365 är ett CRM-system som på ett enkelt sätt hjälper dig att göra affärer med såväl nya som befintliga kunder. Under detta webinar kommer du få en bild av hur  modernt CRM-system kan hjälpa din verksamhet att hitta fler affärsmöjligheter, stänga fler affärer samt effektivisera ditt teams produktivitet.

Under 30 minuter kommer du bland annat få veta:

  • Hur du kopplar ditt CRM till Outlook och slipper lägga in information på flera ställen.
  • Hur du kan skapa vyer på din dashboard som t.ex. visar hur försäljningen ligger till.
  • Hur du kan hålla dig uppdaterad genom att få notiser i din mejl eller på din dashboard.
  • Hur du kan skapa en 360-vy av dina kunder – alla information om din kund samlad på ett och samma ställe.
  • Hur du blir mer proaktiv – genom kopplingar till andra funktioner (t.ex. marketing automation) kan systemet tala om för dig vilka actions du behöver ta.

Michel Maniscalchi har i över 10 år jobbat med implementeringsprojekt i såväl stora som små organisationer och kommer dela med sig av sina erfarenheter om hur du får ditt säljteam att fungera som bäst med Microsoft Dynamics 365.

Se webinar i efterhand genom att fylla i formuläret ovan!