Arbeta mitt i den digitala revolutionen

Endeavor verkar i en bransch som ligger i framkant inom den digitala revolutionen. Här skapas mycket av det som för den digitala utvecklingen framåt; avancerade CRM- och affärssystem för Big data, appar, Internet of things, Machine Learning Robots och mycket annat. Som medarbetare hos Endeavor i Göteborg, Stockholm eller Jönköping blir du en viktig del i utvecklingen av det uppkopplade samhället.

Frihet över ditt eget arbete

Vi vet att du kommer utvecklas på Endeavor. Här får du stor frihet att själv strukturera ditt arbete samtidigt som arbetsuppgifterna i sig kräver att du håller dig uppdaterad inom den teknologiska utvecklingen. Du blir mycket inflytelserik i din roll men är aldrig ensam. Vi hjälps alltid åt och du uppmuntras ständigt att prova nya vägar och att våga misslyckas för att kunna lyckas. På Endeavor jobbar vi hårt för att du ska tycka det är kul att gå till jobbet och främjar en sund balans mellan jobbet och fritiden.

Vi söker dig som inte kan allt

Vårt arbetslag består av drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och administrerar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och älskar att testa nya idéer. När vi nyanställer söker vi dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Som är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov. Vi söker dig som ser jobbet som en fantastiskt rolig och utvecklande del av livet.

Välkommen till oss på Endeavor!

Se våra case och få en större insikt i vad vi gör.
Läs våra nyheter och häng med i det senaste från oss och branschen.

Lediga jobb

Digital problemlösare till framtidsprojekt inom BI

Brinner du för att analysera data och hitta lösningar som kan underlätta för andra? Har du erfarenhet av BI och tycker om att jobba med kunder i olika branscher?

Kreativ Dynamics 365-konsult med kundfokus

Är du en kreativ och engagerad konsult som älskar CRM-system och har vana att arbeta i Microsofts miljöer? Då kan du vara vår nästa kollega.

Ekonomiansvarig

Med spännande planer för 2018 letar vi nu efter dig som vill ta ansvar för vår ekonomiredovisning.

Systemutvecklare Microsoft Dynamics

Triggas du av att lösa problem och ta fram lösningar som skapar nytta? På Endeavor får du möjligheten att föra den digitala utvecklingen framåt.

Trainee-program för dig som är utvecklare

Vill du få en intensiv inblick i livet som utvecklare av CRM- och affärssystem? Sök då vårt traineeprogram som på 3 månader ger det de bästa förutsättningar för en fortsatt karriär som systemutvecklare!

Spontanansökan utan CV

Hittar du inget ledigt jobb som passar just dig? Då är du välkommen att skicka in en spontanansökan. Där behöver du inte ens bifoga ett CV. Du fyller bara i alla fälten direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ansök!

Möt våra medarbetare

Lovisa

Applikationskonsult som uppskattar frihet och utvecklingsmöjligheter.

Patric

Systemutvecklare som vill hitta enkla lösningar på komplexa problem.

Daniel

Appplikationskonsult som gillar flexibilitet och hjälpsamhet.