Endeavor Robert_Linda

Account Executive med engagemang till Stockholm!

Googla Endeavor så får du bland annat fram sträva, försöka och anstränga sig – ord som alla karakteriserar vårt bolag. Nu när vi är på upptäcktsfärd efter vår nästa kollega söker vi dig som brinner för att göra affärer, utveckla företag och människor i ett bolag som är på en ständig tillväxtresa.

Som Account Executive på Endeavor tillhör du sälj- och marknadsavdelningen, som ansvarar för att hjälpa nya och befintliga kunder att förädla och effektivisera sina CRM- och affärssystemsrelaterade processer. Vi jobbar för att alla våra kunder ska vara referenskunder och vi tillhör ”Microsoft Dynamics Inner Circle” av en anledning!

Beskrivning av tjänsten

I den här tjänsten ansvarar du för hela affären och driver alla delar från prospektering till avtal, vilket inkluderar att specificera lösningar, skriva offerter och utforma avtalet. När avtalet är signerat lämnar du över projektet till leverans och medverkar i projektets styrgrupp. Du har ett övergripande affärsansvar genom hela projektet vilket säkerställer kundnöjdhet och lönsamhet. När projektet är slutfört lämnas kunden över till förvaltningsorganisationen som långsiktigt driver kundutvecklingen framåt.  

Din profil

För att lyckas i tjänsten behöver du vara innovativ och lösningsfokuserad. Du ser dig själv mer som en rådgivare åt kunden och är den som hittar bästa lösningen och därigenom tar hem hela affären. Vi tror att det är viktigt att du som person har ett stort tekniskt intresse, då vi hela tiden ligger i framkant på Microsofts nyheter.  För rätt person erbjuds en intressant tjänst i ett dynamiskt, framgångsrikt företag i en spännande bransch. Tjänsten ger dig möjlighet att vara innovativ och att påverka både din egen och företagets utveckling.

Vi söker dig som: 

  • Har god erfarenhet av försäljning av IT-lösningar.
  • Har förståelse för CRM och affärssystem. 
  • Är lösningsorienterad och kan mappa våra systemlösningar mot kundens behov. 
  • Är trygg i att presentera affärsförslag samt att kommunicera med både ledning och styrelse.  
  • Kan hantera nya och befintliga kunder från affär till färdig implementation, själv eller tillsammans med Presale eller andra partners. 
  • Har förmågan att utifrån en kunds utmaningar i verksamheten se potential och affärsmöjligheter samt driva säljprocessen mot avslut både i enskilda affärer mot kund eller i samarbetet med partners. 

Har du dessutom  en relevant högskole-/eftergymnasial utbildning  och tidigare erfarenhet från försäljning av CRM, affärssystem och/eller BI så är det bara ett plus!

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!