Jobba som applikationskonsult på Endeavor

Applikationskonsult Business Central – fokus på ekonomiprocesser

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som applikationskonsult hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och levererar smarta systemlösningar till våra kunder.

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar i Microsofts produkter till en rad olika branscher. Vår styrka är människorna som jobbar hos oss. De flesta av oss är konsulter som varje dag arbetar helhjärtat med att skapa lösningar för att frigöra tid åt våra kunder som de istället kan lägga på meningsfulla aktiviteter. Klicka här om du vill veta mer om oss. 

 

Arbetsuppgifter:

I denna tjänst kommer du att leverera smarta digitala lösningar till våra kunder inom affärssystemet Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Du kommer att arbeta fokuserat med olika kunders ekonomiprocesser både i implementationsprojekt för nya kunder samt vidareutveckling av befintliga. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning, utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningarna. Detta gör du i olika projektgrupper, där du samarbetar tätt med andra applikationskonsulter, utvecklare, lösningsarkitekter och projektledare.

Vi vill att du arbetar från den plats där du trivs bäst, om det så är på kontoret eller ute hos kund. Det viktiga för oss är att du känner dig som hemma på kontoret samtidigt som du till fördel stöttar och läser av behov när du arbetar hos kund.

Som applikationskonsult har du en konsultchef som tillsammans med dig, ser till att du når din fulla potential och hela tiden utvecklas hos oss. Vi vill såklart att du ska ha en sund balans i projekten vilket ni stämmer av vid era veckoavstämningar.  Endeavor utmanar dig ofta och ger dig stort inflytande över projektens form, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss.

Lär känna Daniel – en av våra applikationskonsulter!

 

Detta erbjuder vi dig:

 • En arbetsplats med fina och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.
 • Ett gäng glada, engagerade, kompetenta och positiva kollegor i en platt organisation där vi hjälper varandra oavsett vad.
 • Några seniora och (snart) gråhåriga som jobbat väldigt länge inom CRM- och affärssystem blandat med juniora (läs fräscha) medarbetare som alla tycker om att ha roligt tillsammans.
 • Vinstdelning istället för provision- vi alla bidrar lika mycket till Endeavors framgång och vi delar lika oavsett roll.
 • Bra förmåner som bland annat innehåller konkurrenskraftigt pensionspaket, 6 veckors semester, halvdagar innan röd dag, årlig konferensresa utomlands och friskvårdsbidrag.
 • Vi har lyckats behålla en familjär kultur trots att vi växer snabbt- vilket vi givetvis tänker fortsätta med!
 • På tal om familj värderar vi det privata livet väldigt högt och ser till att alla medarbetare hos oss har den flexibilitet som krävs för att få ihop allt både på jobb och hemmaplan.

 

Vem är du?

När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära sig nya saker. Du är ambitiös, engagerad och van vid att jobba i Microsofts miljöer.

Vi söker dig som har:

 • Inställningen att problem är till för att lösas tillsammans med trevliga kunder och kollegor.
 • Arbetat med affärssystem, gärna Microsoft Dynamics 365 Business Central med fokus på ekonomiprocesser.
 • Minst 3 års erfarenhet som applikationskonsult inom ekonomi, alternativt som ekonom verksam i Business Central.
 • Djup verksamhetsförståelse och brinner för att effektivisera kundernas ekonomi processer.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.
 • B-körkort

 

En sista grej!

Endeavor består av ett stort gäng med hobby-titlar, där vi ser väldigt mycket fram emot att lära känna din. Hos oss hittar du allt i från bagare, boxare, golfare, chillare, cyklare, yoga-utövare, mamma-tränare, läsare, powerwalkare, löpare, handboll/fotbollstränare, ironman-deltagare, matlagare, gymmare, skidskytte-os-deltagare, hockey-tittare, paddel-utövare, fiskare, triathlon-are, programmerare, frisbeegolfare och skidåkare till äventyrare.

 

Plats:
Till fördel ser vi att du vill arbeta på vårt kontor i Stockholm eller Jönköping.  Men… livet förändras och vi med det. Kanske vill du flytta till Göteborg  på sikt? Vi löser det!

Har vi fångat ditt intresse? Du behöver inte ens bifoga ett CV. Fyll bara i formuläret direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ”Skicka in”-knappen. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller andra funderingar vill jag jättegärna att du hör av dig till mig på terese.karlsson@endeavor.se

 

Ansök utan CV