Säljprognoser

Applikationskonsult inom logistik

Gillar du utveckling, förändring och effektivisering? Som applikationskonsult hos oss blir du kollega med ett gäng drivna och glada personer som på ett strukturerat sätt tar fram och levererar smarta systemlösningar till våra kunder. Vi är tekniskt mycket skickliga och drivs av att testa nya idéer.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som applikationskonsult kommer du att arbeta med implementationsprojekt för nya kunder samt vidareutveckling av befintliga kunder. Du är delaktig i hela projekt, från förstudie till uppsättning och utbildning och har en nyckelroll i att ta fram lösningar. Till din hjälp har du våra kunniga lösningsarkitekter, utvecklare och övriga applikationskonsulter. Tjänstens placering kan vara i Stockholm, Göteborg eller Jönköping.

Din profil

När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära sig nya saker. Du är ambitiös, engagerad och van vid att jobba i Microsofts miljöer.

Vi söker dig som har:

  • Arbetat med affärssystem, gärna Microsoft Dynamics 365 Business Central (f.d. NAV), med fokus på logistikprocesser
  • Minst 3 års erfarenhet som applikationskonsult inom logistik
  • Djup verksamhetsförståelse och brinner för att effektivisera kundernas processer
  • En relevant teoretisk utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Om du liksom vi triggas av att hitta nya lösningar, att ständigt utvecklas och gillar att ha kul på jobbet är vi rätt arbetsplats för dig!

Kort om oss

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Företaget grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i CRM Partners Group, som för sjätte gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!