Jobba med BI på Endeavor

Vill du vara med på Endeavors satsning inom Business Intelligence?

Hos Endeavor är området Business Intelligence under stark tillväxt och vi söker dig som vill vara med på den resan. Är du en person som kan omvandla data till affärsmöjligheter? Har du ett brinnande intresse för att hitta nya och bättre lösningar? Är Machine Learning kanske någonting du redan jobbat med eller är intresserad av? Perfekt, då är du den vi söker!

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar i Microsofts produkter till en rad olika branscher. Vår styrka är människorna som jobbar hos oss. De flesta av oss är konsulter som varje dag arbetar helhjärtat med att skapa lösningar för att frigöra tid åt våra kunder som de istället kan lägga på meningsfulla aktiviteter. Klicka här om du vill veta mer om oss.

Arbetsuppgifter:

I rollen kommer du att vara en viktig del i Endeavors satsning inom Business Intelligence. Du får en avgörande roll i arbetet med Microsoft Power BI och Machine Learning hos våra kunder där din erfarenhet och förmåga för att skapa grymma lösningar blir ovärderlig. På det stora hela kommer du, tillsammans med våra kunder, att bygga lösningar som hjälper organisationen att bättre se, förstå och agera utifrån sin data.

Som BI/ML-konsult hos oss får du en varierande vardag där du arbetar med bland annat programmering, kravinsamling, visualisering, utbildning och analys. Tillsammans hjälper vi våra kunder att hitta och dela användbara insikter genom datavisualiseringar, ML-funktioner och datakopplingar. Som konsult jobbar du alltid nära dina kunders kravställare och användare viket gör att du själv får se nyttan som dina lösningar skapar för kunderna.

Lär känna Henrik – din framtida BI-kollega!

Detta erbjuder vi dig:

 • En arbetsplats med fina och centralt belägna kontor i Stockholm, Göteborg och Jönköping.
 • Ett gäng glada, engagerade, kompetenta och positiva kollegor i en platt organisation där vi hjälper varandra oavsett vad och har roligt tillsammans.
 • Att bli en nyckelspelare i vår nya satsning av Business Intelligence och Machine Learning.
 • Vinstdelning istället för provision – vi alla bidrar lika mycket till Endeavors framgång och delar lika oavsett roll.
 • Bra förmåner som bland annat innehåller konkurrenskraftigt pensionspaket, 6 veckors semester, halvdagar innan röd dag, årlig konferensresa till spännande platser och friskvårdsbidrag.
 • Vi har lyckats behålla en familjär kultur trots att vi växer snabbt – vilket vi givetvis tänker fortsätta med!
 • På tal om familj värderar vi det privata livet väldigt högt och ser till att alla medarbetare hos oss har den flexibilitet som krävs för att få ihop allt både på jobb och hemmaplan.

Vem är du?

Har du erfarenhet av att jobba med Business Intelligence-lösningar i Power BI är du snabbt igång med kundprojekt hos oss. Har du jobbat i liknande roll fast i något annat system, utbildar vi dig och ser till att du får den produktkunskap du behöver för att lyckas i rollen. Allt för att du ska kunna hjälpa våra kunder att hantera data som är ett ovärderligt underlag för att t.ex. kunna ta viktiga affärsbeslut samt optimera, effektivisera och leda deras verksamhet framåt.

Ditt intresse för smarta lösningar, att kunna se möjligheter med Machine Learning på affärsnivå och faktumet att ditt hjärta slår lite extra för statistik, gör att du kommer lyckas i rollen hos oss.

Du kommer att få möjlighet att arbeta inom bland annat följande områden och extra fint är det om du jobbat med något av detta sedan tidigare:

 • Nya projekt och förvaltning av kunders lösningar
 • Microsoft Power BI eller liknande BI-verktyg
 • Machine Learning
 • Data Warehouse – Microsoft SQL Server (inkl. SSIS/SSAS/SSRS)
 • Microsoft Azure (Analysis Services/Data Factory/Data Lake m.fl)
 • ETL (Extract-Tranform-Load)
 • Predicitive analytics
 • Python
 • R

Vi söker dig som har:

 • En akademisk examen och har jobbat i minst ett par år inom området BI, statistik, data eller analys.
 • Erfarenhet av att identifiera och utveckla processer i Power BI eller något liknande BI-verktyg (som QlikView, QlikSense eller Tableau).
 • En vilja att ständigt utvecklas inom områdena AI, Machine Learning, Data Analytics och Business Intellicense.
 • Inställningen att problem är till för att lösas tillsammans med trevliga kunder och kollegor.
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska.

En sista grej!

Endeavor består av ett stort gäng med hobby-titlar, där vi ser väldigt mycket fram emot att lära känna din. Hos oss hittar du allt i från bagare, boxare, golfare, chillare, cyklare, yoga-utövare, mamma-tränare, läsare, powerwalkare, löpare, handboll/fotbollstränare, ironman-deltagare, matlagare, gymmare, skidskytte-os-deltagare, hockey-tittare, paddel-utövare, fiskare, triathlon-are, programmerare, frisbeegolfare och skidåkare till äventyrare.

Plats:
Till fördel ser vi att du vill arbeta på vårt kontor i Göteborg.  Men… livet förändras och vi med det. Kanske vill du flytta till Stockholm eller Jönköping på sikt? Vi löser det!

Har vi fångat ditt intresse? Du behöver inte ens bifoga ett CV. Fyll bara i formuläret direkt på din dator eller mobila enhet och klickar på ”Skicka in”-knappen. Vi ser fram emot din ansökan!

Har du några frågor om tjänsten eller andra funderingar vill jag jättegärna att du hör av dig till mig på terese.karlsson@endeavor.se

 

Ansök utan CV