Endeavor Ulrica_Henrik

Digital problemlösare inom Power BI

Bli en del av vår resa med att hjälpa våra kunder i deras digitala utveckling! Att kunna analysera data och se trender för att snabbt dra slutsatser för affärskritiska beslut är en stor del av våra kunders vardag och något du som BI-konsult älskar att ta tag i.

Beskrivning av tjänsten som BI-konsult

I tjänsten som BI-konsult jobbar du nära våra kunder för att diskutera strategier och komma med förslag som hjälper kunden driva sin finansiella och operativa uppföljning och planering. Du har förmågan att tillsammans med kund, samt internt med våra utvecklare, kunna diskutera och arbeta fram olika lösningar för kunden. Du ansvarar för leverans, presentation samt uppföljning av lösning mot kund. Genom detta har du ett helhetsansvar och kan se nyttan med de lösningar du och dina kollegor har tagit fram. Vardagen varvas med att vara ute hos kund och att sitta på kontoret med dina kollegor. Som BI-konsult skapar du lösningar för att göra kunden självgående i sin dataanalys – något som många efterfrågar idag.

Din profil

Du drivs av att göra det bästa för kunden och skapa förutsättningar för kunden kan växa i sin verksamhet. Du trivs att arbeta självständigt men värdesätter samtidigt lagarbete och är mån om att bidra till ett gott arbetsklimat. Vi ser dig som en social och ansvarstagande person som är drivande både mot kund och kollegor.

Vi söker dig som har:

  • En relevant teoretisk utbildning
  • Erfarenhet av Power BI eller liknande BI-verktyg (som QlikView, QlikSense eller Tableau)
  • Erfarenhet från konsultarbete i nära relation till kund och kollegor
  • Lätt att kommunicera med andra människor
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha jobbat med uppföljningar och analys, antingen från tidigare konsultarbete eller andra erfarenheter. Har du programmerat tidigare är det ett plus.

Vi erbjuder dig

Som medarbetare på Endeavor blir du del av ett snabbt växande företag där jobbet är mer än en arbetsplats – vi vill att du ska ha roligt medan du är här! Förutom hjälpsamma kollegor, en kreativ miljö och lokaler centralt i stan får du möjlighet att utvecklas. Vi utmanar dig ofta och ger dig stort inflytande över projektens form, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss. Hjälpsamhet är ett av våra ledord. Läs mer om oss!

Ansök

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!