Erfaren projektledare till Endeavor

Erfaren projektledare inom Dynamics 365

Vi på Endeavor fortsätter växa och behöver nu stärka upp vårt team i Stockholm med en projektledare inom Dynamics 365. Du blir en del av ett snabbt växande företag där jobbet är mer än en arbetsplats. Förutom hjälpsamma kollegor, en kreativ miljö och lokaler centralt i stan får du möjlighet att utvecklas. Vi utmanar dig ofta, ger dig stort inflytande och ansvar, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss.

Vad innebär jobbet som projektledare hos oss?

Som senior projektledare kommer du att arbeta både med implementerings- och förvaltningsprojekt från förstudie till leverans. Du kommer att driva flera parallella projekt av olika storlek där du hjälper våra kunder att effektivisera och systematisera sina verksamheter genom smarta digitala lösningar.

För att passa i rollen som projektledare behöver du vara flexibel och snabbt kunna göra omprioriteringar i dina projekt. Du är noggrann, ansvarstagande och gillar att ha flera bollar i luften samtidigt. Samtidigt är du kommunikativ i både tal och skrift för att på bästa sätt kunna kommunicera med både kunder och kollegor.

Då vi arbetar med Microsoft Dynamics 365 ser vi det som positivt om du har erfarenhet av plattformen eller liknande CRM-/ERP-system.

Exempel på arbetsuppgifter är att rapportera till styrgrupper, följa upp resursplanering, tidsplaner, budget, göra riskanalyser och planera workshops. Du är den som driver dialogen med utvecklare, applikationskonsulter och andra projektdeltagare, för att se till att projekten levererar i tid och med kvalitet.

Din bakgrund

Vi ser gärna att du följande bakgrund:

– Arbetat som projektledare inom CRM-/ERP-system i minst 3 år.
– Tidigare erfarenhet från CRM-/ERP-lösningar och olika branscher.
– Erfarenhet av dokumentation och uppföljning.
– Intresse för IT- och systemlösningar.
– En akademisk eller motsvarande utbildning.
– Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Att jobba på Endeavor

För oss är det viktigt att det är roligt på jobbet, att ha inflytande över sina arbetsuppgifter och frihet att själv planera sin dag.  Här uppmuntras du ständigt att prova nya vägar och att våga misslyckas för att kunna lyckas. Vi gillar att göra saker tillsammans – oavsett om det gäller projekt, planering eller roliga aktiviteter. Det viktigaste för oss är att du ska trivas, utvecklas och ha en sund balans mellan jobb och fritid.

Endeavor grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i Fellowmind, som i år för sjunde gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!