Projektledare Endeavor

Erfaren projektledare till ett vinnande team!

Vi på Endeavor växer kontinuerligt och söker nu projektledare. Du blir en del av ett snabbt växande företag där jobbet är mer än en arbetsplats. Förutom hjälpsamma kollegor, en kreativ miljö och lokaler centralt i stan får du möjlighet att utvecklas. Vi utmanar dig ofta, ger dig stort inflytande och ansvar, samtidigt som vi alltid finns där och stöttar när du behöver oss.

Beskrivning av tjänsten

Som senior projektledare kommer du att arbeta både med implementerings- och förvaltningsprojekt från förstudie till leverans. Du kommer att driva flera parallella projekt av olika storlek. Rollen kräver att man är flexibel och kan göra snabba omprioriteringar. I ditt dagliga arbete har du mycket kommunikation, både med kunder och kollegor.

Exempel på arbetsuppgifter är att rapportera till styrgrupper, följa upp resursplanering, tidsplaner, budget, göra riskanalyser och planera workshops. Du är den som driver dialogen med utvecklare, applikationskonsulter och andra projektdeltagare, för att se till att projekten levererar i tid och med kvalité.

Din profil

Vi söker dig som är kommunikativ och gillar utmaningar. Du är noggrann, ansvarstagande och gillar att ha flera bollar i luften samtidigt. Du har:

– Arbetat som projektledare inom ERP-system i minst 3 år.
– Tidigare erfarenhet från ERP-lösningar och olika branscher.
– Erfarenhet av dokumentation och uppföljning.
– Intresse för IT och systemlösningar.
– En akademisk eller motsvarande utbildning.
– Pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

För oss är det viktigt att det är roligt på jobbet, att ha inflytande över sina arbetsuppgifter och frihet att själv planera sin dag. Har du kvalifikationerna så sök omgående, vi väntar med spänning på att få träffa dig!

Kort om oss

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Företaget grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i CRM Partners Group, som för sjätte gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!