Dynamiccskonsult

Kreativ Dynamics-konsult med kundfokus

Har du erfarenhet av Microsoft Dynamics 365? Vill du vara med i ett team där just din insats kommer att göra stor skillnad? Älskar du att sätta dig in i kunders behov inom försäljning, kundtjänst och marknadsföring och dessutom leverera grymma lösningar? Trivs du i en grupp där höga ambitioner och höga skratt går hand i hand? Då är du den vi söker.

Beskrivning av tjänsten

I rollen som applikationskonsult arbetar du både med implementationsprojekt av Microsoft Dynamics 365 och vidareförädling av de paketeringar vi levererar. I projekten är du delaktig i förstudier och ansvarar därefter för uppsättning och anpassning av systemet anpassat till kundens verksamhet samt utbildning. Tjänstens placering kommer att vara på något av våra kontor, som finns i Stockholm, Göteborg och Jönköping.

Din profil

När vi nu letar en ny kollega vill vi ha dig som har en stark vilja att lära dig nya saker. Du är ambitiös och vill framåt i dina projekt samtidigt som du är lyhörd för kundens behov och kommer med proaktiva lösningar. Du är driven, engagerad och van vid att jobba i Microsofts miljöer samt har ett genuint intresse för CRM.

Vi söker dig som har:

  • Minst 3 års konsulterfarenhet inom Dynamics 365 (f.d. CRM)
  • Relevant teoretisk utbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Meriterande om du behärskar JavaScript samt allmänna anpassningar (nya entiteter, workflow etc.) och har erfarenhet av affärssystem. Vi ser också gärna att du har en eller flera certifieringar i Microsoft Dynamics 365 (f.d. CRM).

Om du liksom vi triggas av att hitta nya lösningar, att ständigt utvecklas och gillar att ha kul på jobbet är vi rätt arbetsplats för dig!

Kort om oss

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Företaget grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i CRM Partners Group, som för sjätte gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!