Teknisk säljare Endeavor

Presale Göteborg – för dig som gillar smarta, tekniska lösningar

Googla Endeavor så får du fram, sträva, bemöda, försöka, inspire, aim, seek vilket karakteriserar vårt bolag. Förutom att vi har höga ambitioner, har vi väldigt roligt, vi säljer bra och vi behöver helt klart förstärkning!

Har du erfarenhet av Dynamics 365? Kanske även NAV och Power BI? Älskar du att sätta dig in i kunders behov inom försäljning, kundtjänst, marknadsföring och dessutom leverera grymma lösningar? Då är du den vi söker, skicka in en ansökan så att vi vet att du finns, vi kontaktar dig a.s.a.p!

Som Presales hos oss på Endeavor kommer du att arbeta i nära samarbete med säljavdelningen, med både befintliga och nya kunder. Rollen passar dig som vill kombinera ditt intresse för teknik, verksamhetsutveckling och försäljning.

Beskrivning av tjänsten

Detta är en varierad roll där du stöttar våra säljare med att presentera tekniska lösningar och förslag. Du kommer att ha en nära dialog med beslutsfattare i våra kunders organisationer för att identifiera förbättringsområden, sedan designa, presentera demonstrationer och underlag som förbättrar våra kunders vardag. Du stöttar även våra säljare vid möten och utvecklar aktiviteter som skapar nya leads, exempelvis via kundevent och webinars.

Din profil

Som person är du affärs-/och lösningsorienterad samt har en mycket god förmåga att förstå olika kunders behov. Du är bekväm med att kommunicera med beslutsfattare på olika nivåer och trivs med att hålla presentationer. För att lyckas i rollen drivs du av att arbeta efter mål och nå resultat samt att utvecklas tillsammans med oss. Vidare arbetar du på ett strukturerat sätt och tar ansvar för att driva arbetet framåt. Resor kan förekomma och därför är körkort är ett krav.

Vi söker dig med:

  • En kreativ förmåga där du ser nya lösningar på problem och kan sälja in dessa på ett övertygande sätt.
  • God presentationsteknik.
  • Tidigare erfarenhet av Dynamics 365 eller annat CRM-system.
  • Med erfarenhet av NAV och Power BI (meriterande).
  • Relevant högskole-/eftergymnasial utbildning.

Vi erbjuder

För rätt person erbjuds en intressant tjänst i ett dynamiskt, framgångsrikt företag i en spännande bransch. Tjänsten ger dig möjlighet att vara innovativ och att påverka både din egen och företagets utveckling.

Kort om oss

Endeavor systematiserar, effektiviserar och förenklar kundens affärsprocess genom smarta digitala lösningar. Företaget grundades 2013 och vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm och Jönköping. Sedan mars 2018 ingår vi i CRM Partners Group, som för sjätte gången utsetts till medlem i ”Microsoft Dynamics Inner Circle”. Detta gör oss till en av de mest värdefulla och strategiska Microsoft-partners i världen. Läs gärna mer här.

Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas när vi hittar rätt person som med engagemang och nyfikenhet vill ha roligt och utvecklas på jobbet tillsammans med oss!